Atatürk

ÇANKIRI ŞUBEMİZ, RAMAZAN VE KURBAN BAYRAMI İKRAMİYESİ İSTİYORUZ

Çankırı Şube Başkanımız ve Kamu-Sen İl Temsilcimiz Yüksel DEMİRBAŞ’ın yazılı basın açıklamasıdır.

TÜRK-İŞ mart ayı araştırması sonuçlarına göre Türkiye’de açlık sınırı 4 bin 928, yoksulluk sınırı ise 16 bin 52 TL. Mutfak enflasyonu ise yıllık % 76,39. Türkiye Kamu-Sen olarak Toplu Sözleşmede de dile getirdiğimiz hususlar şimdi daha iyi anlaşılıyor. Bu demek ki Toplu Görüşme Masasına elin boş gitmeyeceksin. Emanetini aldığın memurun haklarını, haklı taleplerini savunacaksın. Öngörü sahibi olacaksın, savsaklamayacaksın. İşte Türkiye Kamu-Sen,  kamu çalışanlarının zararlarının telafi edilmesi için, krizden önce, 600 TL seyyanen zam, 2022 yılı için Ocak ayı % 21 zam, % 3 refah payı, 2023 yılı için ise; % 17 zam oranı ile % 3’lük refah payı, 3600 ek göstergenin Türkiye Kamu-Sen’in yapmış olduğu çalışmalar doğrultusunda hayata geçirilmesi gibi hususları talep ettik.

Şuan gündemimizde olan“ Tüm Kamu Çalışanlarına Ramazan ve Kurban Bayramı İkramiyesi” verilmesini talep ediyoruz. Bu hususta gerekli yasal düzenlemenin yapılmasını ve uygulamanın 2022 Ramazan Bayramında da derhal başlamasını istiyoruz.

Haklı talebimizin takipçiyiz. Biz Türk Büro-Sen ve Türkiye Kamu-Sen olarak, memurlarımızın hakları için toplu sözleşme masası dâhil, her platformda hak mücadelemizi sürdüreceğiz.

Çünkü haklıyız, mücadele edip kazanacağız ve Bayram ikramiyelerini alacağız.

 

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI