Atatürk

7. OLAĞAN GENEL KURULUMUZU COŞKU İLE GERÇEKLEŞTİRDİK

Sendikamız Türk Büro-Sen’in 7. Olağan Genel Kurulu 05-06 Mart 2022 tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirildi.

7. Olağan Genel Kurulumuza Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım,  TÜRKAV Genel Başkanı Ebubekir Korkmaz, MHP Ankara İl Başkan Yardımcısı Doğan Köz, Ülkü Ocaklar Genel Başkan Yardımcısı Oğuzhan Karamık, Ülkü Ocakları Ankara il Başkanı Abdullah Yüksel, Ankara Defterdarı Yaşar Derinkuyu, Konfederasyonumuz Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci ve Konfederasyonumuza bağlı Sendikalarımızın Genel Başkanları ile delegelerimiz ve misafirlerimiz katıldılar.

Divan Kurulu Başkanlığını Türk Haber-Sen Genel Başkanı Yücel Kazancıoğlu’nun yaptığı Olağan Genel Kurulumuz, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Genel Başkanımız Türkeş Güney konuşmasına, “bu teşkilatı 30 yıl boyunca ayakta tutan, haksızlığın karşısında, hakkın ve haklının yanında yer alarak sendikacılığın yüz akı olmasını sağlayan gelmiş geçmiş bütün başkanlarımıza, yöneticilerimize ve mensuplarımıza şükranlarımı sunuyorum.

Bildiğiniz üzere biz kurulduğumuz gün kendimize, Türk Devleti’ni Ülkesi ve Milletiyle Bölünmez Bir Bütün Olarak Gören Sendikacılık anlayışını belirledik ve bu anlayış doğrultusun her zaman çalışan üreten, üyeleri ve memurları için kazanım elde eden bir sendika olduk.

İnandığımız değerler doğrultusunda sadece memurlarımız için değil milletimiz için de mücadele ettik. Milli ve manevi değerlerimize dil uzatmaya kalkanlara karşı mücadele ettik, bundan sonra da bu tavrımız asla değişmeyecektir. Her daim milletimizin ve devletimizin yanında olacağız. Unutulmasın ki, üzerinde yaşayacağımız vatanımız olmazsa, savunacağımız bir sendikal hak da olmayacaktır. Biz sendikamızın temelini bu anlayış üzerine kurduk. Bu anlayışımızdan vazgeçmeyeceğiz. Memurlarımız için her alanda mücadele edeceğiz. Sadece ücret Sendikacılığı yapmayacağız. Ülkemizin milli ve manevi değerleri için kurulduğumuz gün olduğu gibi mücadele edeceğiz” dedi.

ÖNDER KAHVECİ:  GENEL KURULLARIMIZ HAYIRLI OLSUN

 

Türk Büro-Sen Genel Kuruluna katılarak “Hayırlı olsun” dileklerini ileten Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, “Konfederasyonumuza bağlı sendikalarımızın genel kurullarının sonuncusunda sizlerle bir arada olmaktan memnuniyet duyuyorum. Büro hizmet kolunun bayrağını şerefle taşıyan yiğit temsilcilerimize hoş geldiniz diyorum. 30. yılımıza doğru Türkiye Kamu-Sen’in gerek alanda gerekse masada gösterdiği başarının arkasında sizlerin iradesi var.

 

Türkiye Kamu-Sen gerçekleştirdiği genel kurulları ile daha da güçlenecek ve mücadelesini yılmadan sürdürecektir. Türk Büro-Sen 7. Olağan Genel Kurulu’nda görev alan yeni genel başkan ve yöneticilerimizi tebrik ediyor, görevlerinden ayrılan, bu teşkilatın üzerinde emekleri olan tüm arkadaşlarıma yeni yaşamlarında mutluluklar diliyorum. Bilgi ve birikimlerinden her zaman faydalanacağız. 7. Olağan Genel Kurulunuz hayırlı olsun” dedi.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YAŞAR YILDIRIM: TÜRKİYE KAMU-SEN BİZLERİN GÖZ BEBEĞİDİR

7. Olağan Genel Kurulumuza katılarak haziruna seslenen Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım “ Bugün burada fedakâr Büro Hizmet Kolu çalışanlarımızın bir arada bulunduğu Türk Büro-Sen’imizin 7. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştiriyoruz. Büro Hizmet Kolu çalışanlarına ve Türk Memur Sendikacılığına hayırlı uğurlu olsun.

Türkiye Kamu-Sen bizlerin ve Türk memurunun göz bebeğidir. Kamu çalışanlarının hak ve menfaatleri konusunda ortaya koyduğunuz tavır ile beraber milli meselelerde de sadece devletinden taraf olan bir Türkiye Kamu-Sen her türlü övgünün üzerindedir. Bu vesileyle, sendikalarımızın genel kurullarını bir kez daha tebrik ediyor, yeni seçilen arkadaşlarımız kutluyor, görevden ayrılanlara ise teşekkürlerimi sunuyorum. Bizler sizlerin her zaman desteği olmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

Protokol konuşmalarının ardından 2. Gün oyalama işlemine geçildi.

Delegelerimizin oylaması sonucu oluşan Yönetim Kurulumuz şu şekildedir;

 

Türkeş Güney

Vedat Ulu

Nebi Yay

Emrah Karakurt

Sami Çam

Özkan Ulupınar

Ramazan Keklik

 

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI