Atatürk

ÇANKIRI ŞUBEMİZ, “SAMSUNDA YAŞANAN OLAYI KINIYORUZ!”

Türkiye Kamu-Sen Çankırı İl Temsilcisi Yüksel Demirbaş’ın Samsun İlkadım ilçesindeki Atatürk Anıtına, 2 kişinin saldırısıyla ilgili yazılı basın açıklamasıdır.

Samsun’da Atatürk heykeline yapılan çirkin saldırıyı nefretle kınıyorum, bu saldırıyı gerçekleştiren hainlerin en kısa sürede gerekli cezayı almaları bizim ve kamuoyunun beklentisidir.

Bu ülkeyi; Atatürk’e hakaret ve düşmanlık yaparak, halklara özgürlük diyerek, bölücülük, mezhepçilik ve  din düşmanlığı yaparak böleceklerini sanan ey gafiller ve hainler; Mustafa Kemal ATATÜRK’ün dediği gibi:”Elbet bir gün beni unutturmaya çalışanlar olacaktır, ama Türk gençliği buna izin vermeyecektir.”

Bu olayın provokasyon olduğunu biliyoruz. Biz bu alçaklıkları daha öncesinden de yaşadık. Büyük Türk Milleti ve Türkiye Kamu-Sen var oldukça Türkiye Cumhuriyeti Devleti ilelebet payidar olacak, var olacaktır.

Yine Rahmetli Başbuğumuz: “Her kim ki Türk’e ve Atatürk’e düşmandır; onlar Malazgirt’te, Çanakkale’de,  İstanbul’un fethinde ve İstiklal harbinde mağlup ettiklerimizin Anadolu’da kalmış tohumlarıdır.”

Ne mutlu Türküm Diyene !

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI