Atatürk

ANKARA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI’NDA TEMSİLCİLİK ODAMIZIN AÇILIŞINI YAPTIK

Ankara 2 Nolu Şubemiz Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı’nda 27.01.2022 tarihinde Temsilcilik Odamızı açtı.

 

Açılışa Genel Başkanımız Osman Eksert, Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Nuri Ünal, Ankara Vergi Dairesi Başkanı Yüksel Duman, MHP Ankara İl Başkan Yardımcısı Doğan Köz, AVDB Grup Müdürleri, Genel Başkan Yardımcılarımız Hüseyin Aslan, Bayram Ali Oymak, Kadir Polat, Nebi Yay, Vedat Ulu, Gürkan Orhan, Denetleme Kurulu Üyelerimiz Hamdullah Özbulut, Ahmet Aydemir, Remzi Kaya, Hasan Yılmaz Danabaşoğulları, Ankara Şube Başkan ve Yöneticilerimiz ile çok sayıda AVDB çalışanı katıldı.

 

Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Nuri Ünal’ın duaları ile başlayan açılışta, Genel Başkanımız Osman Eksert, “Temsilcilik odamız, memurlarımız ve Sendikamız arasında bir köprü olacak, talep ve isteklerin anında Sendikamıza bildirilmesi ve Sendikamızın çalışmalarının yakından takip edilmesi için köprü olacaktır. Temsilcilik odamız tüm Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı çalışanlarına hayırlı olsun” dedi.

 

Açılışın ardından Genel Başkanımız Osman Eksert, MHP Ankara İl Başkan Yardımcısı Doğan Köz, Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Nuri Ünal ve Genel Başkan Yardımcımız Vedat Ulu AVDB Grup Müdürü Hasan Aydınoğlu’nu ziyaret etti.

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI