Atatürk

67.171 ÜYEMİZE SONSUZ TEŞEKKÜRLER

03 Ocak 2022, Pazartesi | 12:09

Bilindiği üzere Toplu Sözleşme sonrası yandaş Konfederasyonun memurlarımızın haklarını masada bırakması ile memurlarımız haklı demokratik tepkilerini göstererek, yetkili ama etkisiz konfederasyon ve bağlı sendikalarından istifa ederek, tercihlerini Türk Memurunun her daim yanında olan, hakları için mücadele eden Konfederasyonumuz Türkiye Kamu-Sen ve ona bağlı Sendikalardan yana kullanmıştır.

Bu bağlamda 3 Ocak 2022 tarihi itibariyle 22.979 yeni üye kaydı ile üye sayımız 67.171’e ulaşmıştır.

Bu yolda Sendikamızın verdiği hak mücadelesine inanan ve bizleri yürekten destekleyen tüm üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ederiz.

Hedefimiz; Sendikamızın bayrağını zirveye taşıyarak, Toplu Sözleşme Masasına yetkili olarak oturmak ve memurlarımızın hakları için mücadele ederek, insan onuruna yakışan ücretler, enflasyon altında ezilmeyen maaşlar ve çalışma hayatının kanayan yaralarının iyileştirilmesi olacaktır.

Türk Büro-Sen olarak hak mücadelemizin bayraktarlığını yapan, Şube Başkanlarımız, Şube Başkan Yardımcılarımız, İl, İlçe, İşyeri Temsilcilerimize ve desteğini bizden esirgemeyen tüm üyelerimize teşekkür ederiz.

100.000 üye hedefimizi hep birlikte başaracağız.

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI