Atatürk

SİVAS ŞUBEMİZDE BAYRAK DEĞİŞİMİ

01 Kasım 2021, Pazartesi | 10:06

Sivas Şubemizin 7. Olağan Genel Kurulu 30.10.2021 tarihinde Genel Başkanımız Osman Eksert, Genel Başkan Yardımcımız Kadir Polat ve davetlilerin katılımı ile gerçekleştirildi.

 

Genel Başkanımız Osman Eksert konuşmasında; “seçime katılarak, memura hizmet yarışına giren herkesi canı gönülden kutluyorum. Bizler Türk Büro-Sen olarak kurulduğumuz günden bu yana ilkelerimizden sapmadan, memurlarımıza hizmet ettik, bundan sonra da hizmet etmeye devam edeceğiz.

Bildiğiniz üzere bir toplu sözleşme sürecinden çıktık. Biz bu süreçte masaya oturarak memurlarımızın hakları için mücadele ettik. Bize verilen sözler yerine getirilmedi. Geçmiş yılların kayıplarının telafisi için seyyanen zam ve refah payı talebimiz karşılık görmedi. Sözleşmelilerin kadroya alınması, Yardımcı Hizmetler Sınıfı çalışanlarının GİH’e geçirilmesi, 3600 ek göstergenin tüm memurları kapsayacak şekilde hayata geçirilmesi taleplerimiz ise söz verilmiş olmasına rağmen, verilen sözler tutulmadı. Biz de bu şartlar altında daha fazla masada kalarak memurun haklarının geriye götürülmesine müsaade etmedik ve masadan memurun haklarını korumak için kalktık. Biz bu inanç ve kararlılıkla yolumuzda yürümeye devam edeceğiz. Bu yolda bizimle yürüyecek tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyor, seçilecek arkadaşlarımızı kutluyorum” dedi.

 

Konuşmaların ardından Şube Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulları için oy kullanma işlemine geçildi.

 

Türk Büro-Sen olarak Sivas Şube Yönetimimize görevlerinde başarılar dileriz.

 

Yapılan oylama sonucu oluşan liste aşağıdaki gibidir.

Taner Köksal

Yasin Yalçın

Resul Moroğlu

Erol Arslan

Mürşid Kale

Bahadır Gül

Ömer Özgüven

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI