Atatürk

IĞDIR, KARS, ARDAHAN ŞUBEMİZİN OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

15 Kasım 2021, Pazartesi | 08:50

Iğdır, Kars, Ardahan Şubemizin 1. Olağan Genel Kurulu 13.11.2021 tarihinde gerçekleştirildi.

Olağan Genel Kurula Genel Başkanımız Osman Eksert, Genel Başkan Yardımcımız Gürkan Orhan ile çok sayıda davetli katıldı.

Genel Başkanımız Osman Eksert, “Biz toplu sözleşme masasında ortaklaştırdığımız 51 madde üzerinden oldukça sıkı bir pazarlık yaptık. Bu kapsamda bize sözleşmeli çalışanların kadroya geçirilmesi, YHS çalışanlarından yüksekokul mezunu olanların GİH’e geçirilmesi, aile ve çocuk yardımı ücretlerinin artırılması, 3600 ek göstergenin tüm çalışanlara kademeli olarak yansıtılması konularında söz almamıza rağmen, bu sözler yerine getirilmediği için tepkimizi göstererek masadan kalktık.

Refah payı ve seyyanen zam talebimizin kabul görmemesi, memura yapılan artışların günümüz ekonomik gerçekleri ile bağdaşmaması sebebiyle masada daha fazla oturmadık. Biz kurulduğumuz günden bu yana memurlarımızın haklarını korumak ve geliştirmek için mücadele ettik, bu mücadelemizin bundan sonrada aynı kararlılıkla devam edecektir.

Ayrıca 666 sayılı KHK’nın çıkışı ile ilgili sendikamıza atılmaya çalışan bir iftira var. Biz 666 sayılı KHK’ya karşı iş bırakma eylemi yaparken, bu eyleme katılmayı dahi bırakın katılan arkadaşlarımızı fotoğraflayarak şikayet edenler şimdi 666 sayılı KHK için bizi suçluyorlar. 666 sayılı KHK çıktığında sizin Genel Başkan Yardımcınız Bakan Yardımcısıydı ve sizin haberiniz vardı, ancak buna engel olmak için hiçbir şey yapmadınız. Memurlarımızı yalanlar ile kandıramazsınız. Biz memura hizmet için geldik, elimizden gelen her mücadeleyi de vereceğiz. Bu vesile ile seçilecek tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Şube Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulları için oy kullanma işlemine geçildi.

 

Türk Büro-Sen olarak Iğdır, Kars, Ardahan Şube Yönetimimize görevlerinde başarılar dileriz.

Yapılan oylama sonucu oluşan liste aşağıdaki gibidir.

Aytaç Türkeli

Mahmut Eşref Yenice

Ahmed Erşad Topkaya

Cem Parlar

Ali Kemal Arat

Adem Duran

Osman Şahin

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI