Atatürk

ERZİNCAN ŞUBEMİZ 5. OLAĞAN GENEL KURULUNU TAMAMLADI

08 Kasım 2021, Pazartesi | 10:42

Erzincan Şubemiz 5. Olağan Genel Kurulunu 07.11.2021 tarihinde gerçekleştirdi.

Genel Kurula Genel Başkan Yardımcımız Nebi Yay, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, MHP İl Başkanı Salih Aksu, MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Kurtuluş Köhne, Ülkü Ocakları İl Başkanı Vasfi Karatepe, MHP İl Başkan Yardımcısı Necmettin Parlak, Tercan Eski Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz, Konfederasyonumuza bağlı Sendikaların Şube Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Erzincan Şube Başkanımız Emin Turan selamlama konuşmasında, Biz Türk Büro-Sen olarak kurulduğumuz gün kendimize belirlediğimiz kriterler doğrultusunda memurlarımıza hizmet veriyoruz. Bundan sonra da aynı azimle bu görevimizi sürdüreceğiz” dedi.

Genel Başkan Yardımcımız Nebi Yay, “Biz toplu sözleşme masasında ortaklaştırdığımız 51 madde üzerinden oldukça sıkı bir pazarlık yaptık. Bu kapsamda bize sözleşmeli çalışanların kadroya geçirilmesi, YHS çalışanlarından yüksekokul mezunu olanların GİH’e geçirilmesi, aile ve çocuk yardımı ücretlerinin artırılması, 3600 ek göstergenin tüm çalışanlara kademeli olarak yansıtılması konularında söz almamıza rağmen, bu sözler yerine getirilmediği için tepkimizi göstererek masadan kalktık.

Yine refah payı ve seyyanen zam talebimizin kabul görmemesi, memura yapılan artışların günümüz ekonomik gerçekleri ile bağdaşmaması sebebiyle masada daha fazla oturmadık. Biz kurulduğumuz günden bu yana memurlarımızın haklarını korumak ve geliştirmek için mücadele ettik, bu mücadelemizin bundan sonrada aynı kararlılıkla devam edecektir” dedi.

Konuşmaların ardından emekli olanlara hizmetlerinden ötürü plaket takdimi yapıldı.

 

Plaket töreninden sonra Şube Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulları için oy kullanma işlemine geçildi.

 

Türk Büro-Sen olarak Erzincan Şube Yönetimimize görevlerinde başarılar dileriz.

 

Yapılan oylama sonucu oluşan liste aşağıdaki gibidir.

 

Emin Turan

Murat Erciyas

Ergun Nalkıran

Gökhan Şimşek

Cemil Özdemir

Selçuk Cenker

Adnan Nacaroğlu

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI