Atatürk

ÇANKIRI ŞUBEMİZ OLAĞAN GENEL KURULUNU TAMAMLADI

22 Kasım 2021, Pazartesi | 13:19

Çankırı Şubemizin 7.Olağan Genel Kurulu 21.11.2021 tarihinde gerçekleştirildi.

Olağan Genel Kurula Genel Başkan Yardımcımız Hüseyin Aslan, Gürkan Orhan, Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Sendikaların Çankırı Şube Yöneticileri ile Milliyetçi Hareket Partisi İl, İlçe Yöneticileri, Siyasi Parti Temsilcileri, Petrol-İş Sendikası, Şehit ve Gazi Dernekleri, Meslek Odaları, Ülkü Ocakları Çankırı Başkan ve Yöneticileri ile çok  sayıda davetli katıldı.

Divan Başkanlığına eski Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Büro-Sen Şube Başkanı Metin MEMİŞ, Katip üyeliklere ise; Ayşe Eymir ve Kemal Özcan seçildi.

Sonrasında son 3 ay içerisinde yeni üye olan 52 kişi adına beş kişiye Genel Başkan yardımcısı Gürkan Orhan tarafından rozetleri takıldı. Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Aslan tarafından Metin Memiş’e Genel Merkezce hazırlanan plaket verildi.

Genel Başkan Yardımcımız Hüseyin Aslan “seçilecek arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Türk Büro-Sen olarak memurlarımıza hizmet mücadelemiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm hızıyla sürecek. Memura hizmet yarışına talip olan tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum” dedi.

 

Konuşmaların ardından Şube Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulları için oy kullanma işlemine geçildi.

 

Türk Büro-Sen olarak Çankırı Şube Yönetimimize görevlerinde başarılar dileriz.

 

Yapılan oylama sonucu oluşan liste aşağıdaki gibidir.

Yüksel DEMİRBAŞ

Yakup ESKİMEZ

Hüseyin ÖZDEN

Tuncay ACIBUNAR

Nurullah RAMAZAN

Abdurrahim DURMUŞ

Ramazan ALTINSOY

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI