Atatürk

ANKARA SGK ŞUBEMİZ 2. OLAĞAN GENEL KURULUNU TAMAMLADI

24 Ekim 2021, Pazar | 15:03

Ankara SGK Şubemiz 2. Olağan Genel Kurulunu 23.10.2021 tarihinde gerçekleştirdi.

 

Genel Kurula Genel Başkanımız Osman Eksert, Genel Başkan Yardımcımız Hüseyin Aslan ve Ankara Şube Yöneticilerimiz de katıldı.

 

Divan Başkanlığını Genel Başkan Yardımcımız Hüseyin Aslan’ın yaptığı Genel Kurulda Genel Başkanımız Osman Eksert, “Türk Büro-Sen olarak, memurlarımıza hizmet yarışı için girdiğimiz bu sürecin tüm memurlarımız için hayırlı olmasını temenni ediyorum. 

Biz Türk Büro-Sen olarak memurlarımız için mücadelemizi her platformda sürdürüyoruz. Toplu sözleşme sürecinden çıktık. Bu süreçte memurlarımızın haklı beklentileri için taleplerimizi yetkili konfederasyon ile ortaklaştırıp masaya oturduk. Ancak bizlere verilen 3600 ek gösterge sorunu, YHS’ndan lisans mezunu olanların GİH’e geçirilmesi, sözleşmeli istihdamın kaldırılarak kadro verilmesi sözleri bir gecede unutuldu. Biz de gördüğümüz lüzum üzerine Memurlar için kazanım elde etmeyecek masadan yine memurlarımızın hakları için kalktık. Yapılan zamlar talep ettiğimiz zamları karşılamazken, geçmiş yılların telafisi için ek zam yapılması ve refah payı talebimizde kabul edilmedi. Bu şartlar altında memurun haklarının gasp edildiği masada oturmamız mümkün değildi. Bundan sonraki süreçte mücadelemiz yetki için olacak, yetkiyi bizim Sendikamız ve konfederasyonumuza geçirerek, memur için masada nasıl mücadele edileceğini herkese göstereceğiz.” dedi.

 

Eksert, SGK Şubemizin Genel Kurulu hayırlara vesile olsun, seçilecek tüm arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum, dedi.

 

 

Konuşmaların ardından Şube Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulları için oy kullanma işlemine geçildi.

 

Türk Büro-Sen olarak Ankara SGK Şube Yönetimimize görevlerinde başarılar dileriz. 

 

Yapılan oylama sonucu oluşan liste aşağıdaki gibidir.

 

Emrah KARAKURT

Osman SARIKAYA

Mehmet ALAK

Şevket Turan BALBABA

Yunus DOĞAN

Süleyman ASLAN

Muhittin SELEK

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI