Atatürk

KOCAELİ ŞUBEMİZ İLÇE TEMSİLCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Kocaeli Şubemiz ilçe temsilcileriyle tanışma ve istişare yemeğinde bir araya geldi.

 

Toplantıya şube yönetiminden şube başkanı Cihat Çoban, Başkan yardımcıları Bahattin Aksakal, İlknur Yiğit, Nursel Durmaz, Ender Kılıçaslan, Erhan Seviger ile birlikte İlçe temsilcileri Volkan Çakır (Gebze), Nevzat Topsakal ( Körfez), Himmet Apa (Derince),  Eyüp Altuntaş ( Başiskele), Hayati Özdemir (Kartepe), Hanifi Oğuş ( Karamürsel ), Yusuf Sevimli (Dilovası) katılım gösterdi.

 

ÇALIŞMALARA START VERDİLER

Pandemi nedeniyle çalışmaların aktif yapılamadığı toplantıya yoğun işleri nedenleri ile toplantıya katılamayıp telefon ile arayan temsilcilerde üzüntülerini ifade ederek süreç içerisinde birlik ve beraberlik içinde olacaklarını aktardı. Türk Büro- Sen yasakların kaldırılmasıyla çalışmalara start veren Toplantıda  ayrıca şubenin geçmiş dönem yönetiminde bulunan Şenol Koza sendika temsilcisi Samet Kersu Sendika işyeri temsilcisi Erdoğan Bağcılar’da katılarak  sendikada yönetiminin hep yanında olarak destek vereceklerini ifade ettiler. Ayrıcatoplantıda yer alan ve sendikanın her çalışmasına katkı gösteren Salih İlkkılıç’a da katılımlarından dolayı teşekkür ettiler.

 

AMAÇ HER KURUMDA YETKİ ALMAK

Toplantıda sendikanın tanımı ve amacı, İlçe temsilcilerinin çalışmaları sendikaların var oluşundaki yerleri anlatıldı. Başkan Cihat Çoban daha sonra Türk Büro-Sen Kocaeli şubesinin son seçiminden sonra yapılan çalışmaları sonucunda güzel gelişmelerin olduğunu kısaca anlatıldı. Şube yönetimi, ilçe temsilcileri, sendika işyeri temsilcileri ve üyeleri ile birlikte olması gereken kenetlenmeyi başararak son seçimden sonra gidilmemiş kurum bırakılmamış olup haberi alınan üyelerin tüm sorunlarıyla ilgilenerek sendikanın amacının yerine getirildiği dile getirdi.  Çoban Türk Büro-Sen Kocaeli Şubesi’nin üye sayısının yüzde yüz arttırıldığı hedeflerinin her kurumda yetkiyi almak olduğunu dile getirdi.

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI