Atatürk

ANTALYA SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜNDE İŞ YERİ TEMSİLCİLİK ODAMIZI AÇTIK

13 Temmuz 2021, Salı | 09:42

Genel Başkanımız Osman Eksert, Genel Başkan Yardımcılarımız Bayram Ali Oymak ve Vedat Ulu ile birlikte 12.07.2021 tarihinde Antalya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünde iş yeri temsilcilik odamızın açılışını yaptı.

Genel Başkanımız Osman Eksert açılışta, “Bende bir SGK personeli olarak, sizlerin talep ve isteklerini çok iyi biliyorum. Her şeyden önce SGK personelleri tüm vatandaşlarımıza doğumundan ölümüne kadar kesintisiz bir hizmet vererek, uzmanlık işi Yapmaktadır. Bu yüzden SGK çalışanlarına da uzmanlık hakkı verilmelidir. Bu konuyla ilgili olarak hazırlamış olduğumuz kanun teklifimiz TBMM’ye verilmiş olup, görüşülmesi beklenmektedir. Yine 666 sayılı KHK ile SGK çalışanlarının birçok hakkı elinden alındı. Bu hakların iade edilmesi için de Sendikamız her zaman mücadele etmektedir. Biliyorsunuz önümüzde bir toplu sözleşme dönemi var. Biz Türk Büro-Sen ve Türkiye Kamu-Sen olarak masada üyelerimiz ve tüm memurlarımızı en iyi şekilde temsil edeceğiz. Tüm memurlarımızın mali, sosyal ve özlük haklarının günümüz şartlarına göre revize edilmesi, sözleşmelilerin kadroya geçirilmesi, YHS’nin GİH’e geçirilmesi, memurların bayram ikramiyesi alması, enflasyon altında ezilen maaş artışlarına son verilerek, memurlara refah payı verilmesi ve en önemlisi günümüz şartlarına uygun olarak memurlarımıza maaş artışı haricinde ek zam verilmesi için mücadele edeceğiz.

Temsilcilik odamızın da bu manada memurlarımız ve Sendikamız arasında bir köprü olmasını, talep ve isteklerin anında Sendikamıza bildirilmesi ve Sendikamızın çalışmalarının yakından takip edilmesi için köprü olacaktır. Temsilcilik odamız Antalya SGK çalışanlarına hayırlı olsun ” dedi.

Açılışa Antalya Şube Başkanımız Yılmaz Danabaşoğulları, Şube Yönetimimiz ve Antalya SGM çalışanları da katıldı.

 

 

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI