Atatürk

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ADİL KARAİSMAİLOĞLU KONFEDERASYONUMUZU ZİYARET ETTİ

18 Mayıs 2021, Salı | 13:30

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye Kamu-Sen Genel Merkezi’ni ziyaret etti.

Genel Başkanımız Önder Kahveci ile birlikte hizmet kollarına bağlı sendikalarımızın Genel Başkanlarının katıldığı görüşmede konfederasyonumuzun ilgili hizmet kollarına yönelik talepler ve beklentileri Bakan Adil Karaismailoğlu’na iletildi.

Ziyaret çerçevesinde, öncelikli olarak Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci’yi makamında ziyaret eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, daha sonra hizmet kollarının Genel Başkanlarını da sendika genel merkezlerinde ayrı ayrı ziyaret etti. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bağlı kamu görevlilerinin sorunlarının değerlendirildiği görüşmede, Türkiye Kamu-Sen’in bu konuda hazırladığı rapor ve çözüm önerileri de Bakan İsmailoğlu’na sunuldu.

Görüşmede, TCDD, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Karayolları, PTT gibi kurumlarda yaşanan gelişmeler detaylarıyla ele alındı. 

KAHVECİ: DİYALOG İÇİNDE SORUNLARIN KISA SÜREDE ÇÖZÜLECEĞİNE İNANIYORUZ

Genel Başkanımız Önder Kahveci, Bakan Karaismailoğlu’nun ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Sayın Bakan’ı konfederasyonumuzda ağırlamaktan memnuniyet duyduk. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı bünyesinde görev yapan kamu görevlilerimizin sorun ve sıkıntılarını birinci ağızdan dile getirdik ve çözüm önerilerimizi sayın Bakan’a ilettik. Diyalog çerçevesinde tüm sorunların rahatlıkla çözüleceğine inancımız tamdır. TCDD, DHMİ, Karayolları, PTT gibi kurumlarımızda yaşanan aksaklıkların giderilmesi buralarda görev yapan arkadaşlarımızın daha motive bir şekilde görevlerini yapmasının önünü açacak ve çalışma barışına ciddi katkılar sağlayacaktır. Covid-19 ile mücadele sürerken bu noktada başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere bütün kamu çalışanlarımız var güçleri ile mücadele veriyorlar. Bu mücadele noktasında kamu çalışanlarımız unutulmamalıdır.  Sayın Bakan’ın olumlu yaklaşımı çözüm bekleyen başlıkların kısa zamanda sonuçlanacağı noktasında bizleri umutlandırmıştır. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum” dedi. 

BAKAN İSMAİLOĞLU: TECRÜBELERİNİZ BİZLER İÇİN ÖNEMLİDİR

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı  Adil Karaismailoğlu ise Türkiye Kamu-Sen’in sendikal alanda yaptığı çalışmaların son derece önemli olduğuna vurgu yaparak, “Kamu-Sen’in bilgi, birikim ve tecrübelerinden daim yararlanma arzusundayız. Hepimiz ülke geleceği adına çalışıyoruz. Bu bağlamda, çalışanlarımızın temsilcisi olan sizlerle bir arada olmaktan memnuniyet duyuyorum. Oratk paydamız ülkemizin geleceğidir. Göstermiş olduğunuz misafirperverlik için teşekkür ediyor, sorunların çözümü noktasında beraber hareket edeceğimizi bir kez daha ifade ediyorum” dedi.  

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI