Atatürk

SİVİL MEMURLAR İÇİN HAZIRLADIĞIMIZ KANUN TEKLİFİNİ TBMM’YE İLETTİK

07 Nisan 2021, Çarşamba | 12:49

Genel Başkanımız Osman Eksert, Genel Başkan Yardımcımız Bayram Ali Oymak ve Ankara 2 Nolu Şube Başkanımız Türkeş Güney ile 06.04.2021 tarihinde TBMM’de MHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül’ü ziyaret etti.

 

 

Bilindiği üzere 5668 sayılı Türk Silahlı Kuvvetleri, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı Beslenme Kanununda “Güçlendirilmiş yemek ile beslenecekler” ibaresi yer almaktadır. Sendikamız da belirtilen yerlerde görev yapan sivil memurların da bu kapsama alınması için kanun teklifi hazırlamıştır.

 

Ziyarette askeri işyerleri ve Emniyette çalışan sivil memurların sorunları görüşüldü. Sendikamızın hazırlamış olduğu “SİVİL MEMURLARIN DA “GÜÇLENDRİLMİŞ YEMEK İLE BESLENECEKLER” KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ AMACIYLA 5668 SAYILI TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ, JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI VE SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI BESLENME KANUNU’NDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR KANUN TEKLİFİ” MHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül’e verildi.

MHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül ise, “Askeri işyerlerinde çalışan sivil memurların mağdur olmasını istemiyiz. Kanun teklifini en kısa zamanda Meclis gündemine getireceğiz” dedi.

 

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI