Atatürk

ANKARA VERGİ DAİRESİ BAŞKANI YÜKSEL DUMAN’DAN SENDİKAMIZA ZİYARET

Ankara Vergi Dairesi Başkanı Yüksel Duman beraberinde Grup Müdürleri Hayri Şimşek, Yüksel Çelebi ve Ülkü Güngör ile 26.02.2021 tarihinde Genel Başkanımız Osman Eksert’i ziyaret etti.

 

Ziyarette Genel Başkan Yardımcılarımız Hüseyin Aslan, Nebi Yay, Vedat Ulu ve Gürkan Orhan ile Ankara 2 Nolu Şube Yönetimimiz de hazır bulundu.

 

Vergi Haftası münasebetiyle gerçekleştirilen ziyarette, Ankara Vergi Dairesi Başkanı Yüksel Duman, “pandemi sebebi ile yoğun olan iş yükünün daha da yoğunlaşması ve yapılandırmalar ile iyice artan iş yükünün altından gece gündüz çalışarak kalkan tüm arkadaşlarımı kutluyorum. Bu vesile ile de Sendikanızın Hazine ve Maliye ve Gelir İdaresi teşkilatı çalışanlarının sorunlarına yönelik çalışmalarınızı takdir ile karşıladığımızı belirtmek istiyorum” dedi.

 

Genel Başkanımız Osman Eksert ise, “Türk Büro-Sen olarak ziyaretiniz bizleri çok memnun etmiştir. Bizler her daim çalışanlarımızın sorunlarının ivedilikle çözüme kavuşması için sizlerle diyalog içinde olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI