Atatürk

NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ İLE ÜYELERİMİZE ÖZEL YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA ANLAŞMASI İMZALADIK 17 Aralık 2020, Perşembe | 09:02

 

17 Aralık 2020, Perşembe | 09:02

 

Türkiye Kamu-Sen ve Nişantaşı üniversitesi arasında üyelerimiz ve birinci derece üye yakınlarımıza özel, yüksek lisans ve doktora programlarında uygulanmak üzere anlaşma yapıldı.
TÜRKİYE KAMU-SEN ÜYELERİNE YÜZDE 50+35 İNDİRİM YAPILACAK

Anlaşma çerçevesinde, Nişantaşı üniversitesi rektörlüğünce belirlenecek olan yüksek lisans ve doktora programlarında üniversitenin o dönem için belirlediği %50 indirimli ücret üzerinden Türkiye Kamu-Sen üyeleri ve birinci derece yakınlarına ayrıca %35 oranında indirim sağlanacak.

KAHVECİ: ÜYELERİMİZE ÖZEL, EKSTRA YÜZDE 35 ORANINDA BİR İNDİRİM ANLAŞMASI SAĞLADIK

Anlaşmaya ilişkin bir değerlendirme yapan Genel Başkan Önder Kahveci, “Türkiye Kamu-Sen üyelerimizin sadece sosyal ve özlük hakları değil onların eğitim anlamında da her zaman destekçisi olmaktadır. Nişantaşı Üniversitesi ile yapılan anlaşmanın Yüksek Lisans ve Doktora eğitimi yapma arzusu içinde olan tüm üyelerimizin ihtiyacına cevap vereceğine inanıyorum. Yaptığımız protokol çerçevesinde %50 oranında sağlanan indirime ek olarak %35 daha ek bir indirim sağlamış bulunuyoruz. Anlaşmamızın, Türkiye Kamu-Sen camiasına ve üyelerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

REKTÖR ŞENAY YALÇIN: TÜRKİYE KAMU-SEN ÜYELERİNİ ÜNİVERSİTEMİZE BEKLİYORUZ

Nişantaşı üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şenay Yalçın ise, Türkiye Kamu-Sen gibi önemli bir camia ile böyle bir anlaşma yaptığımız için son derece mutluyuz. Kamu çalışanlarımıza eğitim anlamın da katkı sağlamaktan büyük mutluluk duyacağız. Türkiye Kamu-Sen üyelerini bu anlaşma çerçevesinde üniversitemize davet ediyoruz” dedi.

DETAYLI BİLGİ İÇİN:

İLETİŞİM NO: 02122101010

E-MAİL: lee@nisantasi.edu.tr

 

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI