Atatürk

TALEBİMİZ GERÇEKLEŞTİ, EGM’DE ÇALIŞAN SİVİL MEMURLAR İÇİN GYS AÇILIYOR 10 Ekim 2020, Cumartesi | 12:20

 

10 Ekim 2020, Cumartesi | 12:20

 

Bilindiği üzere Sendikamız Emniyette çalışan sivil memurlar için bir çok girişimde bulunmuş olup, Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı açılması adına ciddi mücadeleler vermiştir.

Emniyette çalışan sivil memurlar için GYS açılmasıyla ilgili kanun teklifi dahil olmak üzere, Siyasi Parti Temsilcileri, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Bakan Yardımcıları ile yaptığımız görüşmelerde, İçişleri Bakanlığı ile Emniyet Genel Müdürlüğüne yazdığımız yazılar ile yıllardır özveri ile sınav açılması için mücadele eden sendikamızın talebi hayata geçirildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından bugün yayınlanan Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınav duyurusu ile, 12 – 16 Ekim 2020 tarihleri arasında sivil memurların başvurularını yapmaları istendi. Yazılı sınav tarihi ise 28 Kasım 2020 olarak belirlendi.

Türk Büro-Sen olarak, sivil memurlar adına haklı talebimiz olan Görevde Yükselme Sınavının açılmasında bize destek veren başta İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunarız.

Sınav duyurusu için linke tıklayınız

https://www.egm.gov.tr/gorevde-yukselme-ve-unvan-degisikligi-sinav-duyurusu

 

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI