Atatürk

GENEL BAŞKAN ÖNDER KAHVECİ’DEN AZERBAYCAN’A DESTEK MEKTUBU 29 Eylül 2020, Salı | 12:30

 

29 Eylül 2020, Salı | 12:30

 

Genel Başkanımız Önder Kahveci, Ermenistan tarafından Azerbaycan’a karşı düzenlenen ve açıkça sivilleri hedef alan alçak saldırının ardından, Azerbaycan Hemkarlar İttifakı Konfederasyonu Genel Başkanı Settar Mahbeliyev’e desteklerini ileten bir mektup gönderdi. Kahveci, telefon ile de Sayın Mahbeliyev’i arayarak Türkiye Kamu-Sen olarak Azerbaycanlı soydaşlarımızın her daim yanında olduğumuzu bildirdi.

GENEL BAŞKANIMIZ ÖNDER KAHVECİ TARAFINDAN AZERBAYCAN HEMKARLAR İTTİFAKI KONFEDERASYONU GENEL BAŞKANI SAYIN SETTAR MAHBELİYEV’E GÖNDERİLEN MEKTUP

Settar Mahbeliyev (Azerbaycan Hemkarlar İttifakı Konfederasyonu Genel Başkanı)

Yıllardır Azerbaycan toprağı olan Karabağ’ı haksız şekilde işgal eden Ermenistan’ın önceki gün bölgedeki soydaşlarımıza yönelik hain saldırılarını şiddetle lanetliyorum.

Yapılan bu haince saldırıya Azerbaycan ordusu gereken karşılığı derhal vermiş ve yüreklerimize su serpilmiştir. Tüm dünya bilmelidir ki, Karabağ Azerbaycan toprağıdır ve bu topraklar bir gün azad olacaktır.

Bölgedeki huzur ve barışı bozamaya gayret eden Ermenistan bir an önce işgal ettiği topraklardan çekilmelidir.

Bir millet iki devlet şiarı ile yıllardır yan yana ve omuz omuza olduğumuz Azerbaycan’lı kardeşlerimize Türkiye’den bir kez kucak dolusu selam gönderirken, Türkiye Kamu-Sen konfederasyonu olarak,  Azerbaycan Hemkarlar İttifakları Konfederasyonu nezdinde tüm kardeşlerimize 83 milyonun arkalarında olduğumuzu yinelemek istiyorum.

Gerek sendikal konularda gerekse milli meselelerde her zaman görüş alışverişi ve iş birliği içinde bulunduğumuz Azerbaycan Hemkarlar İttifakları Konfederasyonu ile bugün olduğu gibi gelecekte de yan yana olmaya devam edeceğiz.

Bir kez daha ifade ediyorum ki, Azerbaycanlı kardeşlerimizi haklı davalarında sonuna kadar destekliyoruz. Her zaman ve her koşulda kardeşlerimizin yanında olacağımızı bir kez daha dünyaya ilan ediyoruz.

Selam ve saygılarımla…

Önder KAHVECİ

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı

 

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI