Atatürk

HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI KURUM İÇİ UZMANLIK SINAVINDA KADRO SAYISI ARTIRILMALIDIR 24 Haziran 2020, Çarşamba | 14:35

 

24 Haziran 2020, Çarşamba | 14:35

 

Genel Başkanımız Osman Eksert, Genel Başkan Yardımcılarımız Nebi Yay, Vedat Ulu ve Ankara 2 Nolu Şube Başkan Yardımcımız Yusuf Erken ile birlikte 24.06.2020 tarihinde MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay’ı ziyaret etti.

Ziyarette Hazine ve Maliye Bakanlığı bünyesinde açılacak olan Kurum İçi Uzmanlık Sınavının (Gelir Uzmanlığı ve Defterdarlık Uzmanlığı) açılmasına yönelik vermiş olduğu destek ve üstün gayretleri nedeniyle, Sendikamız ve Bakanlık çalışanları adına Erkan Akçay’a teşekkür eden Genel Başkanımız Osman Eksert, “Maliye çalışanlarının önemli bir bölümü çok uzun yıllardır bu sınavı beklemektedir. Defterdarlık Uzmanlığı ve Gelir Uzmanlığı Sınavında kadro sayısı yeteri kadar tahsis edilmelidir. Bu konuda gerekli destek vereceğinizden hiçbir şüphemiz yoktur” dedi.

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay ise, “Türk Büro-Sen ve Türkiye Kamu-Sen’e her zaman elimizden gelen desteği veriyoruz. Çalışanların mağdur olmasını asla istemeyiz. Uzmanlık sınavlarının açılması için verdiğimiz mücadeleyi, yeterli sayıda kadronun açılması içinde vereceğiz” dedi.

 

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI