Atatürk

BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM KAMPANYASINA KONFEDERASYONUMUZ VE SENDİKAMIZDAN TAM DESTEK 30 Mart 2020, Pazartesi | 21:28

 

30 Mart 2020, Pazartesi | 21:28

 

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Genel Başkanımız Osman Eksert ve bağlı sendikalarımızın Genel Başkanları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” isimli milli dayanışma kampanyasına tam destek verdi.

KAHVECİ: GENEL BAŞKANLARIMIZ KAMPANYAYA BİR MAAŞLARINI VEREREK KATKI SAĞLAYACAKTIR

Genel Başkanımız Önder Kahveci ve Türkiye Kamu-Sen konfederasyonuna bağlı sendikalarımızın Genel Başkanları birer maaşlarını bu kampanyaya bağışlayarak katkıda bulunacaklarını açıkladılar.

İçimden geçtiğimiz süreçte milletçe birlik ve beraberliğimizin ne kadar önemli olduğuna vurgu yapan Genel Başkan Kahveci, böyle bir kampanyaya Türkiye Kamu-Sen’e gönül veren herkesin elinden gelen katkıyı sağlayacağını ifade etti. Kahveci, “Tüm dünyayı saran ve zorlu bir sınavdan geçtiğimiz şu günlerde dayanışma ve kardeşliğin önemi bir kere daha kendini göstermiştir.

Toplumun her kesimi yaşanan bu salgından etkilenirken, yarınının ne olacağını düşünen vatandaşlarımız için başlatılan “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” isimli milli dayanışma kampanyası birlik ve beraberlik ruhumuzu bir kez daha ortaya koymamız için önemli bir fırsat olmuştur.

Bu milletin içinden filizlenerek doğan Türkiye Kamu-Sen camiası elbette bu kampanyaya elinden gelen tüm desteği verecektir. Şahsım ve sendikalarımızın bütün Genel Başlanları birer maaşlarını kampanyaya bağışlama kararı almıştır.

Türkiye Kamu-Sen’e gönül veren bütün mensuplarımızda ellerinden geldiğince bu kampanyaya desteğini verecektir. Türk milleti kenetlenerek bu zor günleri hep birlikte aşacak, aydınlık günlere el ele ulaşacaktır.

 

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI