Atatürk

YARGITAY GENEL SEKRETERİ YUSUF ZİYAATTİN CENİK’İ ZİYARET ETTİK

Genel Başkanımız Osman Eksert, Genel Başkan Yardımcımız Hüseyin Aslan ve Ankara 11 Nolu Şube Başkan Yardımcımız Serkan Güçlü 05.07.2018 tarihinde Yargıtay Genel Sekreteri Yusuf Ziyaattin Cenik’i ziyaret etti.

Çalışanların sorunlarının görüşüldüğü ziyarette, “Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavlarının düzenli hale getirilmesi, Adli tatillerde Yemek hizmetinin devam ettirilmesi, başta Güvenlik Görevlileri olmak üzere servis hizmetinin yaygınlaştırılması, Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni (VHKİ) ile Bilgisayar İşletmeni ünvanlarının verilmesi, Yetiştirme yurtlarından atananların eğitim durumlarına uygun kadrolara geçirilmesi, çalışanların sosyal mali ve özlük haklarında iyileştirilme yapılması” taleplerimiz iletildi.

Yargıtay Genel Sekreteri Yusuf Ziyaattin Cenik ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Personellerimizi asla mağdur etmek istemiyoruz. Yaşanan sorunların çözümü için Sendikalarla iş birliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. İletmiş olduğunuz talepleri inceleyecek ve yapabileceğimiz ne varsa yapacağız. Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı için hazırlıklarımız devam ediyor. En kısa zamanda Sınavı yapacağız” dedi.

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI