Atatürk

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI’NDA 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADIK

Ankara 10 Nolu Şubemiz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği kapsamında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Türkiye İş Kurumu çalışanı kadın üyelerimiz için etkinlik düzenledi. Etkinliğe Genel Başkan Yardımcımız Hüseyin Aslan ve Kadir Polat’da katıldı.

Ankara 10 Nolu Şube Başkanımız Seyhan Kamanlı’nın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladığı etkinlikte, Ankara 10 Nolu Şube Başkan Yardımcılarımız ile çok sayıda kadın üyemiz hazır bulundu.

Genel Başkan Yardımcılarımız Hüseyin Aslan ve Kadir Polat, emekçi kadınlarımızın önemine vurgu yapan konuşmalarında, Ülkemizin gelişmesi ve kalkınması için kadınlarımızın çalışma ve sosyal hayatta daha aktif rol alması gerektiğini, kadınlarımıza yönelik şiddet ve istismarın son bulması için yasal düzenlemelerin ivedilikle yapılmasını gerektiğini ve çalışan kadınlarımızın emeklerinin karşılığının eksiksiz verilmesi gerektiğini ifade ettiler.

Etkinlik sonrası Ankara 10 Nolu Şube Yönetimimiz, hanım üyelerimiz ile Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir’e giderek, mozolesine karanfil bıraktılar.

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI