Atatürk

MİLLİ PİYANGO GENEL MÜDÜR’Ü MUAMMER ÇOLAK’I ZİYARET ETTİK

Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş beraberinde Ankara 10 Nolu Şube Başkan Yardımcımız Fevzi Kılıç ile 14.02.2018 tarihinde Milli Piyango Genel Müdürü Muammer Çolak’ı ziyaret etti. Ziyarette Genel Müdür Yardımcıları Ergun Güler ve Mustafa İlhan da hazır bulundu.

Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş, çalışanların sorunlarının görüşüldüğü ziyarette, “Kurumda 12 yıldır açılmayan Görevde Yükselme Sınavı nihayet açıldı. Bu sınavların düzenli hale getirilmesi, personelin moral motivasyonu açısından oldukça önemlidir. Yine kurum çalışanları sözlü sınavlarda ayrımcılık yapılacağı endişesi taşımaktadır. Bu konuda sizden özel ricam herkesin hakkının teslim edilmesi, liyakatsızlıklara müsaade edilmemesidir” dedi.

Milli Piyango Genel Müdürü Muammer Çolak ise, “çalışanlarımızın hepsi bizim için eşittir. Sözlü sınavlarda liyakat, birikim ve tecrübe bizim kriterimiz olacaktır. Yazılı sınavı kazanan kimsenin hakkı yenmeyecektir. Çalışanlarımız arasında ayrımcılık yapmamız mümkün değildir” dedi.

Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş Genel Müdür Muammer Çolak’a kurum çalışanlarının talepleri ile ilgili bir rapor da sundu.

Raporu görmek için tıklayınız

 

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI