Atatürk

DMO’DA HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİNDE BULUNDUK

Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş beraberinde Ankara 9 Nolu Şube Başkanımız Aydın Yılmaz, Şube Başkan Yardımcımız Mehmet Özmen ve üyemiz Zeki Koca ile 13.12.2017 tarihinde Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdür Yardımcıları İsmet Keskin ve Mücahit Civriz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Çalışanların sorunlarının görüşüldüğü ziyarette Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş, “Kamu İktisadi Teşebbüsleri ve bağlı ortaklıklarında çalışanlar arasındaki ücret dengesizliğinin giderilmesi, hizmet içi eğitimlere devam edilmesi, Görevde Yükselme Sınavlarının tüm ünvanlardaki personele kapsayacak şekilde açılması” taleplerimizi ileterek, “kurumda çalışma barışının korunması için bu problemler çözüme kavuşturulmalıdır” dedi.

Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdür Yardımcısı İsmet Keskin ise; “Kurumumuzda çalışma barışını korumak adına elimizden gelen ne varsa yapma gayreti içindeyiz. Hiçbir personelimizin mağdur olmasını istemeyiz. İletmiş olduğunuz sorunların çözümü içinde elimizden geleni yapacağız” dedi.

Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş, görüşme sonrası Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdür Yardımcılarına çalışanların sorunlarının yer aldığı raporu takdim etti.

DMO Genel Müdür Yardımcılarına sunulan raporu görmek için tıklayınız

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI