Atatürk

5. ANA BAKIM MERKEZİ FABRİKA MÜDÜRÜ’NE TALEPLERİMİZİ İLETTİK 27 Nisan 2017, Perşembe | 09:33

27

27 Nisan 2017, Perşembe | 09:33

 

Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş beraberinde Ankara 13 Nolu Şube Başkanımız Sadık Mefa, Şube Başkan Yardımcılarımız Faruk Soydan Bilen ve Recep Erdem ile 26.04.2017 tarihinde 5. Ana Bakım Merkezi Fabrika Müdürü Kıdemli Albay Adnan Ocak’ı ziyaret etti.

Sivil Memurların sorunlarının görüşüldüğü ziyarette Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş, “Memurların sevk işlemleri ile ilgili olarak; sevk evrakının tanzim saatinin 08:30’a kadar halledilmiş olması istenmekte, sevk evrakları hasta memur tarafından; kısım amiri, grup amiri, fabrika müdürü imzalarına sırayla sunulmakta ardından doktor onayıyla sevke çıkılabilmektedir. Ancak, 09 Aralık 2016 tarihli MSY 33-3 Türk Silahlı Kuvvetleri, Jandarma Genel Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı Personelinin Sağlık Muayene Yönergesinde; muayene istem belgesinde sivil personeller hariç tutularak Sevk Evrakının uygulanmaması gerektiği belirtilmektedir. Konuyla ilgili olarak yönetmeliğin uygulanması, Memurların mesaisinin saat 17:00’de bitecek şekilde düzenlenmesi, Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği Sınavları ile ilgili çalışma yapılarak, sınavın açılması için talepte bulunulması ve Mescit ihtiyacının karşılanması için çalışma yapılması” taleplerimizi iletti.

5. Ana Bakım Merkezi Fabrika Müdürü Kıdemli Albay Adnan Ocak ise, taleplerimizle ilgili olarak elinden geleni yapacağını belirterek, “Mesai saatleri ile ilgili düzenleme tüm Askeri Fabrikalarla birlikte yapılabilir, konuyla ilgileneceğim. Ayrıca, Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı açılması için talepte bulunduk. Biz çalışanlarımızın mağdur olmasını istemeyiz. Elimizden geleni yapacağız” dedi.

 

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI