Atatürk

SPK BAŞKAN YARDIMCISINA ÇALIŞANLARIN SORUNLARINI İLETTİK

Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş beraberinde Ankara 9 Nolu Şube Başkanımız Aydın Yılmaz ve SPK İşyeri Temsilcimiz Lokman Akkaya ile 05.01.2017 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Ömer Gönül’ü ziyaret etti.

Çalışanların sorunlarının görüşüldüğü ziyarette “15 Temmuz ihaneti sonrası, kamuda yaşanan sıkıntıların artarak devam ettiğini, ihraç ve açığa alınmalarla ilgili olarak yargısız infaza tutulan memurların itiraz dilekçelerinin incelenme sürecinin uzadığını, on binlerce memurun her gün kabuslar içinde güne başladığını” ifade eden Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş, “yasaların suç saydığı fiiller dışına çıkarak yapılan suç isnatları ve ihbarlar neticesinde binlerce masum memurun mağduriyeti devam etmektedir. Haklarında somut suç delilleri bulunamayan memurlar biran önce görevlerine iade edilmesini istiyoruz” dedi.

Yokuş, “Ayrıca SPK’da yetkili Sendika olarak, Kurum İdari Kurulu toplantılarında karara bağladığımız, çalışanların özlük haklarının iyileştirilmesi ve VHKİ kadrolarının memurlara verilmesi ve fazla mesai ücret kayıplarının iadesini de talep ediyoruz” dedi.

Sermaye Piyasası Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Ömer Gönül ise, ülkenin hassas bir dönemden geçtiğini belirterek, “bizler de çalışanlarımızın haklı taleplerini gerçekleştirmek için çaba sarf ediyoruz. Çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdüreceğiz” dedi.

Görüşme sonrasında Genel Başkanımız SPK çalışanı üyelerimiz ile bir araya geldi.

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI