Atatürk

ASKERİ FABRİKALAR GENEL MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİK

11 Ocak 2017, Çarşamba | 11:29

Genel Başkan Yardımcımız Bayram Öztürk beraberinde Ankara 13 Nolu Şube Başkanımız Sadık Mefa, Şube Başkan Yardımcılarımız Recep Erdem, Faruk Soydan Bilen, Yönetim Kurlu Yedek Üyemiz Tenzile Özkan ile 11.01.2017 tarihinde Askeri Fabrikalar Genel Müdürlüğü görevine atanan Murat Akkaya’yı ziyaret etti.
 
Çalışanların sorunlarının görüşüldüğü ziyarette Genel Başkan Yardımcımız Bayram Öztürk, “Askeri Fabrikalarda çalışan sivil devlet memurlarının görev tanımlarının yapılarak, ‘amirin verdiği diğer işler ibaresinin’ kaldırılması, Fabrikalarda aynı işi yapmalarına rağmen işçiler ile memurlar arasındaki ücret adaletsizliğinin giderilmesi, Askeri Fabrikalarda mesai saatlerinin işçileri göre düzenlenmesi uygulamasından vazgeçilerek, memurların mesai saatlerine riayet edilmesi, fazla mesai yaptırılan personele izin verilmesi ya da karşılığının ücret olarak ödenmesi ve Fabrikalarda bulunan mescitlerin sorunlarının giderilmesi” başta olmak üzere birçok taleplerimizi iletti.
 
Askeri Fabrikalar Genel Müdürü Murat Akkaya ise, “Biz çalışanlarımızın huzur ve barış içinde çalışmasını istiyoruz. İletilen sorunların çözümü için elimizden geleni yapacağız. Memurlarımızın motivasyonu bizim için oldukça önemli” dedi.

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI