Atatürk

Genel Başkan Yardımcılarımız A. Tahir Yüzbaşıoğlu ve İlhan Eren 5 Mayıs 2016 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu’nda çalışan üyelerimiz ile toplantı gerçekleştirdi. Genel Başkan Yardımcılarımıza Ankara 9 Nolu Şube Başkanımız Aydın Yılmaz, Şube Başkan Yardımcımız ve SPK Temsilcimiz Şeref Avcı ve Lokman Akkaya da eşlik etti. Toplantıda SPK çalışanı üyelerimize 657 sayılı DMK ve iş güvencesi ile ilgili bilgi verilerek, boş kadroların takibi, VHKİ kadrolarının talep edilmesi ve 666 sayılı KHK’ya göre kurum çalışanlarının bireysel talepleriyle ilgili hukuki destek (“ç” bendi) ile çalışanların sorunlarının çözümüne yönelik bir çalışma yapılmasına karar verildi

Genel Başkan Yardımcılarımız A. Tahir Yüzbaşıoğlu ve İlhan Eren 5 Mayıs 2016 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu’nda çalışan üyelerimiz ile toplantı gerçekleştirdi. Genel Başkan Yardımcılarımıza Ankara 9 Nolu Şube Başkanımız Aydın Yılmaz, Şube Başkan Yardımcımız ve SPK Temsilcimiz Şeref Avcı ve Lokman Akkaya da eşlik etti.

Toplantıda SPK çalışanı üyelerimize 657 sayılı DMK ve iş güvencesi ile ilgili bilgi verilerek, boş kadroların takibi, VHKİ kadrolarının talep edilmesi ve 666 sayılı KHK’ya göre kurum çalışanlarının bireysel talepleriyle ilgili hukuki destek (“ç” bendi) ile çalışanların sorunlarının çözümüne yönelik bir çalışma yapılmasına karar verildi.

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI