Atatürk

ANKARA 12 NOLU ŞUBE ÜYEMİZ KADINLARLA ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADIK

Genel Başkan Yardımcılarımız A. Tahir Yüzbaşıoğlu, İlhan Eren ve Nejla Öksüz Ankara 12 Nolu Şubemizin Anneler Günü etkinliğinde kadın üyelerimiz ile bir araya geldi.

Etkinliğe Ankara 12 Nolu Şube Başkanımız Mahmut Dündar, Şube Başkan Yardımcılarımız Levent Koç, Şevket Güneş, Bülent Öz, Kadın Kolları Başkanımız Yasemin Çelenk ile çok sayıda Dışişleri Bakanlığı ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü çalışanı kadın üyemiz katıldı.

Kadın Kolları Başkanımız Yasemin Çelenk açılış konuşmasında, “Ankara 12 Nolu Şube olarak geleneksel hale getirdiğimiz Anneler Günü programımıza gelen herkese teşekkür ediyorum. Başta Şehit annelerimiz olmak üzere, tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum. Kadın olmanın zor olduğu ülkemizde, anne olmanın zorluğu ve sorumluluğu tartışılamaz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için en iyisini isteyen, bu uğurda gece gündüz demeden çalışan, ev, iş koşuşturmacasına iyi bir evlat yetiştirmenin sorumluluğunu sığdıran tüm annelerimize sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Genel Başkan Yardımcımız Nejla Öksüz’ün selamlama konuşmasından sonra Genel Başkan Yardımcımız A. Tahir Yüzbaşıoğlu konuşmasına tüm annelerin Anneler Gününü kutlayarak başladı.

Yüzbaşıoğlu konuşmasında, “Kadına bahşedilip de erkeklerde olmayan en önemli meziyetlerin başında annelik gelmektedir. Ana olabilmek ve bu meziyetle donatılmak ne kadar güzel bir duygudur. Analar olmasaydı insanlık olmazdı. Ana o kadar değerlidir ki, cennetin anaların ayağının altında olduğunu unutmayalım. Analarımız ailenin temel direği ve toplumun da geleceğidir. Sağlam bir toplum ancak temelleri sağlam atılmış aileyle yapısı ile mümkündür.

Analarımız dilimizin ve dinimizin öğreticisidir. Hayatı bize tanıtanlardır. Bu anlamda annelerimiz ilk ve ebedi öğretmenlerimizdir. Bizim onlardan öğreneceklerimiz bir hayat boyu devam eder. Hayatımıza ait güzelliklerin başında hep anamızın bize öğrettikleri ve bizim için yaptıkları gelir. Anaların çocuklarına sevgileri karşılıksızdır. Gerçek sevgi ve merhameti görmek isteyenler annelerimize bakmalıdırlar. Onların her bakışında sevginin ayrı bir yanı keşfedilir. Sevgili annelerimiz için ne yapılsa azdır. Onlar her şeyin en güzeline layıktırlar.
Bu duygu ve düşünceler içerisinde hepinizin anneler gününü kutluyorum” dedi.

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI