Atatürk

DMO GENEL MÜDÜRÜ LEVENT ŞAHİN İLE GÖRÜŞTÜK

Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş beraberinde Genel Başkan Yardımcımız İlhan Eren ve Ankara 9 Nolu Şube Yönetimimiz ve Devlet Malzeme Ofisi İşyeri Temsilcilerimizden oluşan bir heyet ile DMO Genel Müdürlüğü görevine atanan Levent Şahin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyarette Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş, “Sözleşmeli personelin ücretlerinin yeniden düzenlenmesi, servislerde sorunlu olan güzergahlarla ilgili çalışma yapılması, Görevde Yükselme Sınavlarının düzenli açılması ve şube müdürü gibi kadroların asaleten yönetilmesi, Merkezi satın alma Uzman ve Uzman Yardımcılığı kadroları için sınava girecek ofis personelinden yabancı dil şartının kaldırılması, tayin talebinde bulunan personelin taleplerinin karşılanması, kadroları iptal edilerek bilgisayar işletmeni ve memur kadrosuna atanan şef yardımcısı ve muhasebe yardımcılarının mağduriyetlerinin giderilmesi, Doktor istihdam edilmesi ve acil durumlar için ambulans bulundurulması ile Mayıs ayında yapılacak Ankara Kamu Futbol Turnuvasına katılacak DMO spor takımına gerekli malzeme ve idman yerinin sağlanması” taleplerimizi iletti.

DMO Genel Müdürü Şahin ise, “Görevde Yükselme Sınavı ile ilgili kitapçıkların basıldığını ve yakın zamanda dağıtılacağını, tayin talebinde bulunan personelin 2015 yılında tayinlerinin gerçekleştirildiğini, 2016 yılında da taleplerin karşılanacağını, servis güzergahları ile ilgili yaşanan sıkıntının takipçisi olacağını ve DMO spor takımı için taleplerin karşılanacağını “ ifade etti.

Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş konuyla ilgili olarak taleplerimizin yer aldığı raporu da DMO Genel Müdürü Levent Şahin’e takdim etti.

Ayrıca Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş, Genel Başkan Yardımcımız İlhan Eren ve Ankara 9 Nolu Şube Başkanımız ile Avrupa Birliği Bakanlığı çalışanlarını ziyaret etti. Ziyarette Sendikamıza katılmak isteyen çalışanların üyelikleri yapıldı.

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI