Atatürk

ANKARA 13 NOLU ŞUBE ÜYELERİMİZ İLE BİR ARAYA GELDİK

21 Mart 2016, Pazartesi | 12:11

Genel Başkan Yardımcılarımız Hüseyin Aslan ve Nejla Öksüz 19.03.2016 tarihinde Ankara 13 Nolu Şube Yönetimimiz tarafından düzenlenen etkinlikte üyelerimiz ile bir araya geldi.

Toplantının açılışını Ankara 13 Nolu Şube Başkanımız Abidin Eyvaz yaptı.

Genel Başkan Yardımcımız Hüseyin Aslan konuşmasında teşkilatlanmanın önemine vurgu yaparken, 657 sayılı yasada yapılmak istenen değişiklikler hakkında bilgilendirme ve TSK’da çalışan memurların sorunlarının çözümüne yönelik Sendikamızın çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Genel Başkan Yardımcımız Nejla Öksüz ise, “Gönül isterdi ki 8 Mart Dünya Kadılar Günü münasebetiyle tertip edilen bu toplantıda; Dünyanın her yerinde insanca bir yaşam isteyen, eşitsizliklere ve ayrımcılığa karşı direnen, var olma, özgürleşme mücadelesi veren ve bu mücadelede bedel ödeyen cesur kadınlarımızın minnetle yad edelim.  Aynı zamanda kadınlarımızın güncel sorunlarının dile getirelim, çözüm önerilerini tartışalım. Keşke tek derdimiz  657 sayılı kanunun sizleri mustarip eden 232 ve 233’üncü maddelerinin kaldırılması, İçtima nöbetleri, fazla çalışma, yıpranma, lojman dağıtımındaki adaletsizlik, servis vb. konular olsaydı. Ne yazık ki ülkemizin gündemi bütün bunların önüne geçti” dedi. Öksüz, ülke olarak içinden geçtiğimiz zor günlerde birlik ve berberlik içinde olmamız gerektiğini belirterek, bu konuda kadınlarımıza büyük görev düştüğünü söyledi.
 
Etkinliğe Konfederasyonumuza bağlı Türk Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Genç, İsmail Türk Türkiye Kamu-Sen Şehit ve Gaziler Komisyon Başkanı Abdullah Gazioğlu ve Türkiye Emniyet Şehit Ve Gaziler Dernek Başkan Yardımcısı Leyla Eyvaz Arslan ile Ankara 13 Nolu Şube Yönetimi ve çok sayıda şube üyemiz katıldı.
 

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI