Atatürk

MİLLİ PİYANGO İDARESİ GENEL MÜDÜRÜ MUAMMER ÇOLAK İLE GÖRÜŞTÜK

Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş beraberinde Ankara 10 Nolu Şube Başkan Yardımcımız Fevzi Kılıç ile 26.02.2016 tarihinde Milli Piyango İdaresi Genel Müdür Vekili Muammer Çolak ile görüştü.

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü ve taşra teşkilatında çalışan personelin sorunlarının görüşüldüğü ziyarette Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş, “Kurumda yapılacak atamaların kurum içinden ve Yükselme yönetmeliği çerçevesinde yapılması, Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavının açılması,  bayram, tatil vs. gibi günlerde fazla çalışma yaptırılan personele karşılığının izin ya da ücret olarak verilmesi, milli piyango biletlerinin baskısında kimyasal madde kullanılması sebebiyle Fiilen Piyango Bileti ile uğraşan personelin sağlık sorunlarının giderilmesi, Şubelerde çekilişe gelen personelin öğlen yemek giderlerinin karşılanması, şubelerin fiziki ve teknik altyapısının iyileştirilmesi ile personelden kesilen %30 yemek katkı payının kaldırılması gerektiği” taleplerimizi iletti.

Ayrıca Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş, konuyla ilgili hazırlamış olduğumuz detaylı bir raporu Genel Müdür Vekili Muammer Çolak’a iletti.

Genel Müdür Vekili Muammer Çolak, “taleplerimizin yer aldığı raporu inceleyeceğini, personelin sorunlarının çözülmesi ve moral motivasyonunun düzelmesi için ellerinden geleni yapacaklarını” ifade etti.

Daha sonra Genel Başkanımız kurum çalışanlarını ziyaret etti.

Raporu görmek için tıklayınız

 

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI