Atatürk

REKABET KURUMU BAŞKANI TORLAK’I ZİYARET ETTİK

Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş beraberinde Ankara 9 Nolu Şube Başkanımız Aydın Yılmaz ve Rekabet Kurumu Temsilcimiz Hasan Beşler ile 04.08.2015 tarihinde Rekabet Kurumu başkanlığına getirilen Prof. Dr. Ömer Torlak’ı ziyaret etti.

Genel Başkanımız ziyarette, Rekabet Kurumu’na diğer kurumlardan yapılacak nakillerle ilgili “Başka kurumlardan yapılacak nakillerde Başbakanlık Yönetmeliği dikkate alınmalıdır. Kurumdaki boş kadroların yatay geçişlerle doldurulması kurumda yükselme bekleyen memurların haklarını gasp etmektedir. Yatay geçişler durdurulmalıdır. Kurumda Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği sınavı açılmalıdır. Personelin moral ve motivasyonu açısından bu sınavın açılması oldukça önemlidir. Kurum İdari Kurul toplantılarında alınan kararların uygulanması da çalışanları motive edecektir” dedi.  Yokuş, Sendika temsilcilik odasının fiziki şartlarının da iyileştirilmesi gerektiğini iletti.

Kurum Başkanı Prof. Dr. Ömer Torlak, “Diğer kurumlardan yapılacak olan nakillerde Başbakanlık genelgesine dikkat edeceğiz.
Çalışanlarımızın moral ve motivasyonu bizim için oldukça önemli. Bu sebeple Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavını bizde açmak istiyoruz” dedi. Torlak, kendisine ilettiğimiz diğer sorunlarla da ilgileneceğini belitti.

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI