Atatürk

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NDE ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADIK

Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş, Genel Başkan Yardımcımız Nejla Öksüz ile 08.05.2015 tarihinde Ankara 12 Nolu Şubemizin Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nde düzenlediği anneler günü etkinliğine katıldı.

Etkinlik Şube Kadın Komisyonu Başkanımız Yasemin Çelenk’in açılış konuşmasıyla başladı.

Çelenk’ten sonra konuşan Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş, tüm annelerin anneler gününü kutlayarak, “Yüce Peygamberimiz, Cennet anaların ayakları altındadır buyurarak, kadına verdiği öneme göstermiştir. Dinimiz kadına değer vermiş ve tüm Müslümanlara kadınlara önem verilmesi gerektiğini emretmiştir. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ise, elini öpmek isteyen Halime Onbaşı’yı sen yerlerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde taşınmaya layıksın diyerek ayağa kaldırmıştır. Tarihimiz kahraman kadınlarımızla, kahraman analarımızla doludur. Bizlerde kadınlarımıza gerek çalışma hayatında, gerekse de sosyal hayatta destek vermeli ve yanlarında olmalıyız. Bu vesileyle tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum” dedi.

Etkinliğe Ankara 12 Nolu Şube Başkanımız Mahmut Dündar, Şube Başkan Yardımcılarımız Atıf Atasoy, Yavuz Çelik, Serhat Şensoy, Şevket Güneş ve çok sayıda Meteoroloji Genel Müdürlüğü çalışanı hanım katıldı.

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI