Atatürk

GATA DEKANI HAYATİ BİLGİÇ’İ ZİYARET ETTİK

16 Nisan 2015, Perşembe | 11:37

Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş, Konfederasyonumuz Genel Başkanı İsmail Koncuk ve Ankara 13 Nolu Şube Başkanımız Abidin Eyvaz ile 14 Nisan 2015 tarihinde GATA Dekanı Tümamiral Prof. Tabip Hayati Bilgiç’i ziyaret etti. Ziyarette Tabip Tuğgeneral Bülent Beşir Benlioğlu da hazır bulundu.

Askeri İşyerlerinde çalışan sivil memurların sorunlarının görüşüldüğü ziyarette Konfederasyonumuz Genel Başkanı İsmail Koncuk ve Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş, Türkiye Kamu-Sen ve Türk Büro-Sen olarak, Askeri İşyerlerinde çalışan sivil memurların sorunlarının çözümü için her türlü mücadeleyi vereceğimizi vurguladılar.

GATA Dekanı Tümamiral Prof. Tabip Hayati Bilgiç ise, GATA’da çalışan sivil memurların problemlerinin çözümü noktasında, Sendikamız ile iş birliği içinde çalışmak arzusunda olduğunu ve kimsenin mağdur olmaması için elinden geleni yapacağını ifade etti.

GATA Dekanı’na GATA’da çalışan sivil memurların sorunları ve çözüm yolları ile ilgili ayrıntılı bir rapor sunulduktan sonra, Genel Başkanımız Sendikamızın özel olarak hazırlattığı tablodan hediye etti.

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI