Atatürk

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI SİVİL MEMURLARIN SORUNLARI İLE İLGİLİ TALEPLERİMİZLE ALAKALI ÇALIŞMA BAŞLATIYOR

26 Mart 2015, Perşembe | 11:14

Bilindiği üzere Sendikamız 21-23 Kasım 2014 tarihleri arasında Türkiye’nin her yerinden gelen Askeri İşyerlerinde çalışan sivil memurların katılımıyla, “Askeri İşyerlerinde Çalışan Devlet Memurlarının Sorunları ve Çözüm Yolları Çalıştayı” düzenlemişti.

Çalıştay sonuç bildirgesini kitapçık haline getirerek Cumhurbaşkanı ve Başbakan başta olmak üzere, Bakanlar Kurulu, Siyasi Partiler, Milli Savunma Bakanlığı bürokratlarına göndermiştik.

Genel Başkan Yardımcımız Bayram Öztürk, beraberindeki heyetle 18 Şubat 2015 tarihinde Milli Savunma Bakan Yardımcısı Hasan Kemal Yardımcı’yı ziyaret etmiş ve ivedilikle çözüme kavuşturulması gereken sorunlarla birlikte Çalıştay kitapçığımızı da iletmişti.

Milli Savunma Bakanlığı’ndan Sendikamıza gönderilen 12 Mart 2015 tarihli resmi yazıda, “Askeri İşyerlerinde Çalışan Devlet Memurlarının Sorunları ve Çözüm Yolları Çalıştayı’nda ele alınan konular ilgi ile alınarak incelenmiştir. Taleplerle ilgili çalışma yapılmasına karar verilerek, çalışmalara başlanıldığı tespit edilmiştir.” Denilmiştir.

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI’NDAN GELEN YAZIYI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI