Atatürk

İŞKUR’DA ATAMALARIN BİRAN ÖNCE YAPILMASINI İSTEDİK

12 Ağustos 2013, Pazartesi | 10:39

Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş beraberinde Genel Başkan Yardımcımız Nejla Öksüz ile İŞKUR Genel Müdürü Nusret Yazıcı’yı ziyaret etti.

İŞKUR çalışanlarının sorunlarının görüşüldüğü ziyarette Genel Başkanımız, “ Çalışanların motivasyonu açısından Şube Müdürlüğü sınavını kazananların atamaları biran evvel gerçekleştirilmelidir. Personelin olumsuz yönde etkilenmemesi için bu oldukça önemlidir” dedi.

İŞKUR Genel Müdürü Yazıcı ise açılan davaları gerekçe göstererek, atamalar için 3 ay bekleyeceklerini, Kasım ayında atamaların ancak yapılabileceğini belirtti. Fahrettin Yokuş ise, mahkeme kararlarını beklemeden de atamaların yapılabileceğini, Sendika olarak açılan davalarla ilgimiz olmadığını ve kurum çalışanı bazı personelin açtığı davaların tamamen bireysel olduğunu söyledi.

Sendikamızın bir diğer talebi olan 1 Ocak 2012 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere yürürlüğe giren 666 sayılı KHK ile aday memurlara geriye dönük  ikramiyelerin ödenmesi ile ilgili olarakta çalışmalarının devam ettiğini belirten Yazıcı, bu konuda Maliye Bakanlığı’na yazı yazdıklarını, Bakanlıktan gelecek cevabı beklediklerini ifade etti. 

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI