Atatürk

İŞKUR GENEL MÜDÜRÜ GENEL BAŞKANIMIZI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

11 Mayıs 2013, Cumartesi | 11:38

İŞKUR Genel Müdürü Sayın Nusret Yazıcı, Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş’u makamında ziyaret etti. Ziyarette Genel Başkan Yardımcılarımız Bayram Öztürk ve A. Tahir Yüzbaşıoğlu’da hazır bulundu.

İŞKUR çalışanlarının sorunlarının görüşüldüğü ziyarette Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş, “ Sözleşmeli ve kadrolu personel arasındaki ücret farklılıkları giderilmeli, sözleşmeli personel kadroya geçirilmelidir. Belirli kriterler doğrultusunda kurum içinde çalışan tüm personele İş ve Meslek Danışmanlığı kadrosu verilmelidir. Yine Genel Müdürlük talimatıyla daha önce görevlendirilmesi yapılan İş ve Meslek Danışmanlarının da İş ve Meslek Danışmanı olarak görevlendirilmesi gerekmektedir. 2013 yılı içerisinde yapılacak olan Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavında, şef kadrosuyla ilgili  çalışmalar yapılmalı, ayrıca personelin çalıştığı mekanların fiziki olarak şartlarının iyileştirilmesi gerekmektedir. Yetersiz olan servis sayısı artırılmalı ve yemek sorunu yaşayan illerde bu problemler çözülmelidir.” dedi.

İŞKUR Genel Müdürü Nusret Yazıcı, “ Çalışanların moral ve motivasyonu açısından kuruma ve Sivil Toplum Kuruluşlarına büyük görev düşmektedir. Tüm Sivil Toplum Kuruluşlarına önem veriyoruz ve her zaman diyaloga açığız. Sendikal ayrım gözetmeksizin tüm fikir ve öneriler bizim için önemlidir. Çalışanlarımızın her türlü sorununu önemsiyoruz. Bu yüzden Görevde Yükselme Sınavı açtık. 2013 yılı içinde de boş olan kadrolara sınav açmak istiyoruz. 19 Mart 2013 tarihinde şahsıma ziyaretinizde gündeme getirdiğiniz, VHKİ kadrolarına yapılan atamalara kriter getirilmesi talebinize ilişkin olarakta, atamalara yazılı bir kriter getirilerek, bu kadrolar adil bir şekilde dağıtılacaktır.  666 Sayılı KHK sonrasında aday memurluktan kadroya geçtikleri halde  ikramiyelerini alamayan personelin mağduriyetinin giderilmesi için Maliye Bakanlığı ile görüşmelerimiz de devam etmektedir. Yine çalışanlar arası ücret farklılıklarının giderilmesi için girişimlerimiz var. Fiziki mekan ve tefrişat sorunuyla ilgili her gün yol alıyoruz. Konya yoluna yaptırdığımız yeni Genel Müdürlük binamızda bitmek üzere. Vatandaşımıza hizmet veren çalışanlarımızın en iyisine layık olduğunu düşünüyoruz” dedi.

Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş İİBF Mezunlarının sorunlarına da değinerek, konuyla ilgili hazırlanmış olan raporu Nusret Yazıcı’ya takdim etti. Yazıcı, İİBF’lilerin sorunlarından haberdar olduğunu ve dosyayı inceleyeceğini belirtti.

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI