Atatürk

İŞKUR ÇALIŞANLARI İÇİN GÖREVDE YÜKSELME SINAVI EĞİTİMİMİZ BAŞLADI

02 Nisan 2013, Salı | 17:36

İŞKUR çalışanı üyelerimizin gireceği Görevde Yükselme Sınavı’na yönelik olarak, sendikamızın düzenlediği eğitim programı 1 Nisan 2013 Pazartesi günü başladı.

Sınava girecek üyelerimizin Türkiye Kamu-Sen Genel Merkez Toplantı Salonunda katıldığı, katılamayan üyelerimizin de İnternet sitemizden takip edebilecekleri eğitim, Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş’un açılış konuşmasıyla başladı.

Genel Başkan Başkanımız Fahrettin Yokuş, “Sendikamız kurulduğu 1992 yılından bu yana fırsat ve imkan bulduğu sürece bu eğitimleri yapıyor. Yaptığımız eğitimlerle üyelerimizin bilgilerini tazelemesini ve başarılarına katkı sağlamasını hedefliyoruz. Aynı zamanda internet vasıtasıyla Türkiye genelindeki üyelerimize eğitimimizi ulaştırıyoruz.
Üyelerimiz şube başkanlarından edinecekleri şifreyle istedikleri saatte istedikleri yerde eğitim seminerlerimizi izleyebilirler. Ücretsiz olarak sendikamızın üyelerine yönelik hazırladığı eğitim, konularında uzman eğitimciler tarafından 1-6 Nisan 2013 tarihleri arasında verilecek. İnşallah bu eğitim sonrası üyelerimizin tamamının sınavı kazandığını görürüz” dedi.

Sendika üyelerimiz, Şube başkanı ve il temsilcilerimizden temin edebilecekleri şifreler ile İnternet sitemizde yayınlanan eğitim videolarını takip edebilirler.

Üyelerimize girecek oldukları Görevde Yükselme Sınavı’nda başarılar dileriz. 

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI