Atatürk

ÇANKIRI İŞ-KUR İL MÜDÜRÜ ZİYARET EDİLDİ

29 Eylül 2010, Çarşamba | 10:54

Türkiye Kamu-Sen Çankırı İl Temsilcisi ve Türk Büro-Sen Çankırı Şube Başkanı Metin Memiş ve beraberindeki heyet Çankırı’ya yeni atanan İŞKUR İl Müdürü Muzaffer Çamırcı’yı ziyaret ettiler.

Ziyarete Türk Büro-Sen Kastamonu Şube Başkanı Ercan Karabacakoğlu ile Türk Büro-Sen yönetim üyeleri Ali Aşıkoğlu, Mustafa Kapusuz, Erol Demir, Yüksel Demirbaş, Selami Öztürk, Latif Şimşek, Şerif Karaca da hazır bulundular.

Heyet, yeni il müdürüne yeni görevinde başarılar dileklerini ileterek; memurun halinin içler acısı olduğunu, iş yükünün arttığı bir dönemde memur açığının kapatılması için istihdam yapılması gerektiğini vurguladılar. Kastamonu Şube Başkanı Karabacakoğlu ise; İŞKUR’un gerek hizmet gerekse tanınırlık olarak son 10 yıl içerisinde; işsizlik sigortası ve aktif işgücü programları nedeni ile iş yükünün arttığı ancak bu paralelde personelinde sorunlarının aynı oranda artarak devam ettiğini, çözüm olması gerekenlerin ise memura genel bakışlarının burada da değişmediğini belirtti. Samimi bir havada geçen ziyaret, kurum sorunlarına ilişkin fikir alışverişiyle son buldu.

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI