Atatürk

İŞ-KUR ÇALIŞANLARIYLA İSTİŞARE TOPLANTILARI GERÇEKLEŞİTİRİLDİ

27 Şubat 2010, Cumartesi | 12:04

Genel Merkezimiz, İş-Kur çalışanlarıyla kurumda yapılan istişare toplantılarıyla bir araya geldi. Toplantıların ilki, İş-Kur İl Müdürlüğü Altındağ Şubesi’nde Genel Başkan Fahrettin Yokuş, Ankara 10 No’lu Şube Başkanı Yüksel Seven ve Şube Yönetim Kurulu üyeleri Hayriye Kapan ile Selçuk Durmaz’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

İş-Kur çalışanlarının yoğun ilgi gösterdiği istişare toplantısında, Genel Başkan Fahrettin Yokuş, sendikamız hakkında bilgi vererek, hizmet kolumuza bağlı 41 kurumdan biri olan İş-Kur ile ilgili sendikamızın çabası sonucu elde edilen kazanımlardan söz etti.

İş-Kur çalışanlarıyla yapılan toplantıların ikincisi İş-Kur Genel Müdürlüğü’nde gerçekleştirildi. Toplantıya, Genel Başkan Fahrettin Yokuş, Genel Sekreter Bayram Öztürk, 10 No’lu Şube Başkanı Yüksel Seven, Şube Yönetim Kurulu üyeleri Hayriye Kapan, Selçuk Durmaz, İş Yeri Temsilcileri Abdulkadir Çetin, Mevlüt Kalelioğlu, Edalat İlhan, Oğuz Özbay ve Önder Güngör de katıldı. Geniş bir katılımla gerçekleştirilen toplantıda, kurum çalışanlarının problemler, sendikamızın çözüm getirdiği sorunlar ve kazandığımız haklar konusunda istişarede bulunuldu.

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI