Atatürk

REKABET KURUMU BAŞKANINA SENDİKAMIZDAN ZİYARET

Türk Büro-Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş tarafından Rekabet Kurumu Başkanı Prof. Nurettin Kaldırımcı’ya daha önceleri vekâleten yürüttüğü görevine asaleten atanması münasebetiyle hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu. Ziyarete, Türk Büro-Sen İş Yeri Temsilcisi Bilal Özgan ve kurumda çalışan üyelerimizden Bülent Genç, Ferhat Lafçı ve Arif Boyraz da katıldı.

Kurum çalışanlarının sorunlarının Rekabet Kurumu Başkanı Prof. Nurettin Kaldırımcıya iletildiği ziyarette, Genel Başkan Fahrettin Yokuş öncelikle Görevde Yükselme Sınavı yaptığı için kuruma teşekkür etti. Genel Başkan Yokuş, görevde yükselme sınavı açılmayan kurumlarda çalışan personelin motivasyonunu düşürdüğüne dikkat çekerek, Rekabet Kurumu’nun açmış olduğu sınavı kazananların bir an evvel atanmalarını talep etti. Rekabet Kurumu Başkanı Kaldırımcı da atamaların yapılması konusuna olumlu baktığını belirtti.

Kamu çalışanlarının ve genel olarak çalışma hayatının da konu edildiği görüşmede, Genel Başkan Yokuş, “ Biz memurların haklarını gözettiği kadar devletin hakkını da gözeten bir sendikayız. Devlet üzerinde tüm milletin hakkı vardır. Bizim mücadelemiz haklıdan ve haktan yana olmaktadır” dedi. Ziyaret, kurum çalışanlarının sorunlarına ilişkin görüş alışverişiyle son buldu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI