Atatürk

MİLLİ PİYANGO İDARESİ GENEL MÜDÜRÜ ZİYARET EDİLDİ.

Genel Başkanımız Fahrettin YOKUŞ ile Milli Piyango Genel Müdürlüğü işyeri Temsilcimiz Fevzi KILIÇ; Milli Piyango İdaresi Genel Müdürü Sayın İhya BALAK’ı 23.10.2007 tarihinde makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette; Çalışanların Genel Sorunları, Milli Piyango’nun özelleştirilme konusu, bir türlü çözülemeyen Banka Promosyonları görüşüldü.

Aylardır çözülemeyen Banka Promosyonlarının ödenmesiyle ilgili Sayın Genel Müdür; Kurumun iki farklı bankayla anlaşmasının olduğunu ve sözleşmelerin farklı tarihlerde yapılmasından dolayı Banka Promosyonlarının bugüne kadar çalışanlara ödenmediğini ancak ilgili bankalarla görüşmelerin devam ettiğini ve en geç yılbaşına kadar bu konunun çözüleceğini ifade etti.

Milli Piyango idaresinin Lisans veya hizmet satınalma yoluyla düzenlemeye gidileceğini, tamamen satışın söz konusu olmadığını bu durumda hiçbir personelin mağdur olmayacağını,endişe duyulmaması gerektiğini belirtti.

Kurumda Yetkili Sendika olarak katıldığımız Kurum İdari Kurul toplantılarında bugüne kadar alınan kararlarının tamamının uygulandığı, Sendikamızın çalışmaları sonucu, personel yükselme yönetmenliği çerçevesinde müdürlük ve şeflik sınavlarının açılıp, atamaların yapıldığı, yıllardır bir kısım yüksek okul mezunu olmalarına rağmen halen yardımcı hizmetler kadrosunda çalışan kurum personelleri için yükselme yönetmenliği çerçevesinde genel idare hizmetler sınıfına geçmelerinde imkan sağlayacak sınav hazırlıklarının tamamlanıp kısa zamanda eğitimin de başlatılacağından dolayı Sn.Genel Müdüre teşekkür edildi.

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI