Atatürk

ESKİŞEHİR SSK İL MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞANLARININ PROMOSYON EYLEMİ

24 Mart 2007, Cumartesi | 11:27

Bilindiği üzere bu güne kadar birçok bakanlık ve kurum bankalarla yapmış oldukları anlaşmalar gereği elde etmiş oldukları promosyon gelirlerini çalışanlara dağıtmaktadır. En son Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı çalışanlarına Sn. Bakanımız M.Başesgioğlu’nun talimatları ile promosyon ödemesi gerçekleştirilmiştir. Aynı bakanlığa bağlı SGK’da ise bu güne kadar herhangi bir promosyon ödemesi yapılmamıştır.

Eskişehir şubemizce SSK Eskişehir İl Müdürlüğüne yazılı talepte bulunularak nisan ayı içinde yapılacak yeni sözleşmeden elde edilecek olan promosyon gelirlerinin çalışanlara dağıtılması talep edilmiştir. Çalışanlar seslerini Sn. Bakan M.Başesgioğlu ve SGK Yöneticilerine duyurmak için İl Müdürlüğü önünde basın açıklaması gerçekleştirdiler.

Sendikamızın Eskişehir Şube Yönetim Kurulu Üyesi Musa Korkmaz’ın yaptığı basın açıklamasında “Promosyonların çalışanların hakkı olduğunu, bu nedenle de çalışanlara hakkaniyet ölçüsünde dağıtılmasını talep ettiklerini” beyan etmiştir.

Türk Büro-Sen olarak, banka promosyonlarının SGK çalışanlarına bir an önce dağıtılacağına inanıyoruz. Aksi halde SGK’nın her biriminde bu tür eylemlere sonuç alınana kadar devam edeceğiz.

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI