Atatürk

SGK EK ÖDEME ORANLARI VE EK ÖDEME YÖNETMELİĞİ YENİDEN ELE ALINSIN

08 Ocak 2007, Pazartesi | 17:04

SGK Başkanlığı’nca 25.12.2006 tarihinde yayınlanan Ek Ödeme Usul Ve Esasları hakkındaki yönetmeliğin yeniden ele alınarak, gerek ek ödeme oranlarının yeniden belirlenmesi gerekse yönetmeliğin bazı maddelerinin yargı kararları doğrultusunda revize edilmesi talebinde bulunduk. Başta SGK Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Birol Aydemir ve Yönetim Kurulu Üyelerine yazılı talepte bulunarak, itirazlarımızı ilettik.

05 Ocak 2006 Cuma günü, Genel merkez Yönetim Kurulu Üyelerimiz Hüseyin Aslan ve Osman Eksert ile birlikte, Ankara 1 Nolu Şube Başkanımız Dinçer Güler, Ankara 4 Nolu Şube Başkanımız Harika Güzel ve Ankara 6 Nolu Şube Başkanımız Yener Kaip’ten oluşan heyet, önce SGK Başkan Yardımcısı Sn. Şenol Aydın’la görüşerek, ek ödeme yönetmeliği hakkındaki sendikamızın görüşlerini ilettiler. Daha sonra Yönetim Kurulu üyeleri ziyaret edilerek, sendikamızın bu hususta hazırladığı rapor kendilerine sunuldu.

Bahse konu yönetmelik ve ek ödeme oranlarının taleplerimiz doğrultusunda yeniden ele alınarak, çalışanların mağduriyetlerinin giderileceğine inanmaktayız.

Sendikamız her zeminde konunun takipçisi olacaktır.

– Ek Ödeme Talep Yazımız için Tıklayınız

– Ek Ödeme Usul ve Esasları Hakkındaki Rapor için Tıklayınız

Not: Ek Ödeme Usul Ve Esasları hakkındaki talebimiz Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sn. Murat Başesgioğlu’na da iletilmiştir.

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI