Atatürk

BU KEZ MEMUR-SEN – KESK İTTİFAKI TUTMADI

27 Aralık 2006, Çarşamba | 14:35

09.12.2006 Cumartesi günü yapılan Sosyal Sigorta Eğitim Dinlenme ve Sosyal Tesisleri Derneği genel kurulu sonrası seçilen yönetim kurulu üyeleri, Dernek Başkanı Sayın F.Oğuz TOR başkanlığında Genel Merkezimizi ziyaret ettiler.

Ziyaret sırasında Genel Başkanımız Fahrettin YOKUŞ, Yönetim Kuruluna yeni seçilen üyeleri kutlayarak, başarı dileklerinde bulundu.

Bilindiği üzere 24.11.2006 tarihinde yapılan SGK 1.Olağanüstü Genel Kurulu’nda, kamu çalışanlarını temsil edecek yönetim kurulu üyeliği seçiminde, Memur-Sen ve Kesk’in “Hayır”lı ittifakının değişik bir versiyonu dernek seçiminde de sergilenmiş, ancak yapılan seçim sonucunda 1171 oya karşılık 353 oyla bu kez ittifak tutmamıştır.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın bazı üst düzey yöneticilerinin de aralarında bulunduğu onlarca bürokrat hükümet adına Kesk ve Memur-Sen ile ortak ittifak oluşturdular. Sosyal Güvenlik Kurumu Genel Kurulunda yaptıkları gibi hedeflerine ulaşacaklarını zannettiler ancak Sosyal Sigortalar Genel Müdürlüğü ve Sağlık İşleri Genel Müdürlüğü çalışanları hükümet dayatmasına onurlu bir şekilde karşı koyarak, işbirlikçileri hüsrana uğrattılar. Bu sağduyulu davranışlarından dolayı seçimlerde Sayın Fahrettin Oğuz TOR başkanlığındaki dernek yönetimi lehine oy kullanan 1171 SSK çalışanını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI