Atatürk

EN YAKIN TAKİPÇİMİZ BES’E 9.500 FARK ATTIK

23 Haziran 2006, Cuma | 10:13

2007 yılı Toplu Görüşmelerine hizmet kolları itibariyle katılacak sendikalar belli oldu.

Kamu Kurumlarında yapılan Memur Sendikaları üye tespit tutanaklarına göre Sendikamız Türk Büro-Sen hizmet kolunda en yakın takipçisi BES’e 9.500 fark atarak birinciliğini pekiştirmiştir.

Geçen yıl BES’le sendikamız arasındaki fark 2.500 idi. Hizmet kolumuzda örgütlü olan Büro-Memur-Sen’e ise yaklaşık 21bin üye fark atmış durumdayız.

Hizmet kolumuzdan bu yıl ilk defa Maliye Bakanlığı, Gelir İdaresi Başkanlığı, SSK Başkanlığı, Emekli Sandığı Genel Müdürlüğü, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Yüksek Seçim Kurulunda sendikamız en çok üyeye sahip olarak Kurum İdari Kurullarına katılma hakkını elde etti.

Böylece Hizmet kolumuzda 27 kamu kurumunda üye sayısı en çok sendika olmamızdan dolayı Kurum İdari Kurullarına katılacağız.

Sendikamızın her kademesinde görev yapan yönetici ve üye düzeyinde emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Bu başarı onların eseridir.

Diğer yandan Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Türk Eğitim Sendikası bu yıl ilk defa hizmet kolunda yetki aldı. Böylece Türkiye Kamu-Sen’e bağlı sendikalardan yetki elde edenlerin sayısı 8’e çıkmış oldu. Diğer hizmet kollarından 2’sinde KESK’e, 1’inde de Memur-Sen’e bağlı sendikalar yetki aldılar.

İşte Yetkili Sendikalarımız

TÜRK BÜRO SENDİKASI
TÜRK EĞİTİM SENDİKASI
TÜRK ENERJİ SENDİKASI
TÜRK İMAR SENDİKASI
TÜRK SAĞLIK SENDİKASI
TÜRK HABER SENDİKASI
TÜRK TARIM ORMAN SENDİKASI
TÜRK ULAŞIM SENDİKASI

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI