Atatürk

BAĞ-KUR ÇALIŞANLARININ EK ÜCRETLERİNİN ARTIRILMASINI SAĞLADIK

20 Haziran 2006, Salı | 14:24

5458 sayılı “Sosyal Güvenlik Prim alacaklarının yeniden yapılandırılması ve bazı konularda değişiklik yapılması hakkındaki kanun” gereğince Bağ-Kur İl Müdürlüklerinde 01.04.2006 tarihinden itibaren personel tarafından Cumartesi ve Pazar günleri dahil kesintisiz hizmet verilmektedir.

Yoğun çalışmada bulunan ve çalışmalarının karşılığını yeterince alamayan personelin moral ve motivasyonunu arttırmak maksadıyla ek ücretlerin arttırılmasına ilişkin 04.05.2006 tarihinde Genel müdürlüğe yapmış olduğumuz yazılı talebe, Genel Müdürlük “Yönetmelik gereği bu talebin İl Müdürlükleri tarafından yapılması gerektiğinin” cevabını sendikamıza bildirmiştir.

Bunun üzerine sendikamız söz konusu ek ücretlerin artırılması talebinin il müdürlüklerince yapılmasını sağlamak maksadıyla Şube Yönetim Kurulu Üyelerimizi, İl Temsilcilerimizi ve İşyeri Temsilcilerimizi; buna yönelik bir çalışma başlatmaları için talimatlandırmıştık.

Ek ücretlerin artırılması ile ilgili sendikamızın başlatmış olduğu çalışmalar hedefine ulaşmış ve 16.06.2006 tarihinde Bağ-Kur Genel Müdürünün onayından geçerek, ek ücretlerin %20 arttırılması sağlanmıştır.

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI