Atatürk

PANEL

08 Mart 2006, Çarşamba | 16:02

8 Mart Dünya Kadınlar günü münasebetiyle Türk Büro-Sen Ankara 6 nolu Şube Başkanlığı Bağ-Kur Genel Müdürlüğü Toplantı Salonunda Panel düzenledi.

Panele Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Bircan AKYILDIZ, Genel Başkanımız Fahrettin YOKUŞ, Bağ-Kur Genel Müdür Vekili Saner GÜNGÖR, Bağ-Kur Genel Müdür Yardımcısı Metin ASLAN, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı H.Mahmut SUNGUR, ve Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri katıldılar.

Panel açılış konuşmasını Bağ-Kur Genel Müdür vekili Saner GÜNGÖR, ÇSGB Müsteşar Yardımcısı H.Mehmet SONGUR ve T.Kamu-Sen Genel Başkanı Bircan AKYILDIZ yaptı.

Panelist olarak katılan DPT Çalışma Hayatı Uzmanı Meryem DİNÇ konuşmasından önce Genel Başkanımız Fahrettin YOKUŞ bir konuşma yaptı. Konuşmasında kısa, öz ve anlamlı bir ifade ile kadınlarımızın; vefakar, cefakar olduklarını, onlara Atatürk’ün baktığı gibi bakılması ve Dinimiz gereğince ifade edildiği gibi “Cennet Anaların ayağı altındadır” diyerek Tüm Dünya Kadınlarının ve Tüm Kamu Çalışanı Bayan Arkadaşların Kadınlar Gününü kutladı.

Daha sonra Türk Büro-Sen Ankara 6 Nolu Şubemizin düzenlediği Bağ-Kur çalışanlarının düzenlediği makale yarışmasını kazanan üyelerimize şilt, çiçek ve ödülleri verildi. Bizlere bu imkanı sağlayan Bağ-Kur yöneticilerine teşekkür ederiz.



Meryem DİNÇ’in konuşma Metnini okumak için tıklayın

RESİMLERİ
BÜYÜTMEK İÇİN ÜZERLERİNE TIKLAYINIZ

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI