Atatürk

EMEKLİ SANDIĞI GENEL MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİK

15 Aralık 2005, Perşembe | 11:49

Emekli Sandığı Genel Müdürü Mehmet Ali Özyer’i makamında ziyaret ettik. Genel Başkan Fahrettin Yokuş, Emekli Sandığı Şube Başkanı Harika Güzel ve Şube Sekreteri Kerim Şahin’in katıldı ziyarette kurum çalışanlarının sorunları aktarıldı.

Görüşmede ağırlıklı olarak Sosyal Güvenlik Yasa Tasarısı ve beraberinde çalışanların bu konudaki endişeleri konuşuldu. Genel Müdür Özyer ise bu konuda çalışanların her hangi bir endişeye kapılmamaları gerektiğini ifade ederek “Kurumumuz personeli gerçekten büyük bir özveriyle çalışıyor ve bütün personelimiz işlerinde uzmanlaşmıştır” dedi.

“Hizmetli” kadrosunda bulunan çalışan memurlara da bir müjde veren Özyer, “Görevde Yükselme Yönetmeliğimiz hazırlandı ve şu anda Başbakanlık’ta bekliyor. Yönetmelik çıkar çıkmaz, kurumda boş bulunan bir çok kadro için Görevde Yükselme Sınavları açılacak. Bu konuda, özellikle hizmetli kadrolarında çalışanlar da bu açılan sınavlara girerek memur kadrolarına geçebilecekler” diye konuştu.

Ziyarette ayrıca, ihale süresi bitmiş olan servisler, mesai ücretleriyle ilgili çalışanların yaşadığı sıkıntılar, özellikle Sağlık Dairesi Başkanlığı ile Arşiv Dairesi Başkanlığı’nda bulunan çalışma şartları ile ilgili sıkıntılar da iletildi.

Sendikamız bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Emekli Sandığı Genel Müdürlüğü çalışanlarının sorun ve taleplerini dile getirmeye ve bu taleplerin gerçekleşebilmesi için mücadele etmeye devam edecektir.

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI